Еле, имаш контакти и опит със ’западния’ свят и много добре знаеш, че там покритото самочувствие на човек е добродетел. Ние тука сме свикнали да възвеличаваме ’скромността’, а там тя реално е спирачка. За българина човек който каже ’аз съм направил това това и това’ е хвалипръцко. За ’западняка’ това е информация кой стои срещу него. Според мен много добре знаеш, че ОГРОМЕН проблем на българина е че не знае как да се продаде, как да си изтъкне предимствата. Затова сънародниците като емигрират и първоначално по интервютата за работа гледат като телета. Защото са свикнали в България като са на ’интервю’ и кажат на ’бг работодателя’ че ’аз мога това това, учил съм и това, тука съм успял с това и онова’ и шефа почва да го гледа накриво и ’ти сега на къф ми са напрай?!’. Тука на въпроса ’колко е 2+2’ трябва да се отговаря ’колкото кажеш, шефе’.Честно казано не мога да повярвам, че богат успял човек ще влезе в български фиат форум да се пъчи. И в рамките на шегата - тея хвалипръцковци дето си накупиха разни алфи, ланчи и не знам какво и само се хвалят тука по форума - ааааа, моля моля, проява на лош вкус, някой карат още типота.

Коментар