Maggi съдържа доказано отровния глутамат, който действа на рецепторите ни като наркотик и ни ,,внушава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отровата Maggi ни убива бавно с глутамат?
Collapse
X
-
не се смейте на Торнадо ами вземете прочетете малко, после се почват тъпите въпроси "що съм болен" ми щот хапваш боклуци бе тарикат
)))))
Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
ами то си е да умреш от смях - като се почне от това, че се споменава само маги а въпросното вещество се ползва поголовно и се стигне до въпроса зададен от колегата по-горе кой е доказал, че глутамата е вреден....да чета ли, ти ли да четеш, да се пробваш да помислиш аналитично ли.....idrltd написа:не се смейте на Торнадо ами вземете прочетете малко, после се почват тъпите въпроси "що съм болен" ми щот хапваш боклуци бе тарикат
)))))"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
строго секретно, световната конспирация... знам ли... просто в раздел новини си мисля некви по-сериозни работи да се публикуват!Tornado написа:А за къде е според вас колега?charlie написа:разкрития.ком..... това не е за раздел новини!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
добре колега ти си хапвай maggi а ние ще пропуснем, а после ще сравним здравословното ни състояние. а вие се смейте, хапвайте си фастфууд боклуци, и други шитни и се чудете що се ви боли кога глава-дупе и други части. но най-лесно е да се подиграем на някои които иска да сподели нещо важно за нашето здраве, аз примерно съм наясно но повечето хора не са, просто нямат култура на хранене и не се интересуват, тя темата е много обширна. Да глутамат има не само в маги ами и в много други храни.....моето мнение е че темата на колегата Торнадо е полезна новина за всички които се интересуват за своето здраве и здравето на хората около себе си 10х от мнеcharlie написа:строго секретно, световната конспирация... знам ли... просто в раздел новини си мисля некви по-сериозни работи да се публикуват!Tornado написа:А за къде е според вас колега?charlie написа:разкрития.ком..... това не е за раздел новини!
Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
писателю - направили си труда да прочетеш и осмислиш това което съм написал, или тренираш машинопис във форума?в заглавието има твърдение, което е откровена лъжа, след това още няколко такива недоказани "факти", малко стъкмистика, гарнирани с линк към някакъв жълт сайт и айде сензация! От тука на там няма какво да добавя - ти ако искаш яж люцерна, ако искаш прочети какво е глутамата, къде се съдържа, има ли го в някои храни, без да е добавян и т.нт.м/у другото в някакъв център по диетология са открили, че водата която пием била 100% диводороден оксид - така че умната с консумацията йidrltd написа:.....
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар