Еми той си е садо/мазо така че аз съм му най малкия проблем Мисля, че ако направим клуб, този индивид трябва да му е пожизнен почетен председател.По тези географски ширини вече почти не се срещат Хора като него и е редно да го къткаме
Хехехе, садист и мазохист казваш :D :D . Адски си прав. Наложи се по спешност да сменя праг на типото на единствения човек, на когото мога да разчитам в махалата. Като го започнах обаче се поизплашихме докъде са стигнали нещата. Даже гордия собственик произнесе думата, която не се произнася - НАДИН. Но тогава садизма и мазохизма взеха връх в мен и така му се нахвърлих, че искри хвърчат вече втора седмица :D . Както и предполагах се оказа че Бравото е едно към едно с Типото. Даже точковите заварки са на едно и също място. Разликата е само в декоративните тенекии. И така два дни садистично :D разрязване на едно Браво приготвено за вечните ламаринени полета в Надин и си имаме всичко необходимо да спасим типника. И див мазохизъм си беше, защото съм целия в кръвоизливи от флекса :D . Та сега си имаме Типо-Браво.
Благодаря :D . Такова си нямах :D . Това човече е толкова мекичко и беззащитно, но се опитва да се налага от първия ден :D . Цял ден стискам ламарини и инструменти, а като го пипна имам чувството, че ще го смачкам, толкова е нежно. А колата откъде е, нямам идея. Но 2-3 години стоя в една локва пред един блок.
Колега, колко процента типо остана? Котешка работа типо с 9 живота :D Може ли да намериш време за оглед на едно ново Мултипла ... от 1999 г. Мисля да го правя, че ние сме вече 4, а ми трябва и не знам от къде да го почна като го купиме
FIAT BRAVA 1.4 12v. на тъщата.
FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 1999
Коментар