Така и така изпростяхме в последн врема, викам и аз дапочна с тъпите теми
Някои от вас знаят че обичам да готвя, доставя ми удоволствие - както самото готвене, така и комсумацията после
Вчера в месарския магазин чух едно парче прекрасен свински бут да ме вика по име и трябваше да откликна. Та така съвсем безидейно се сдобих с почти 2 кила месо. Половината дадох на майка ми, а за мене остана килце от по-крехката част. Мислех да бодна едни шишчета, ама снощи пекох ребра и днес не съм настроен за скара. А хич не и се ще да го замразявам или да го разделя за 2-3 обикновени манджи. Свети направо, свети!Дайте идея какво да го направя. Иска ми се нещо така - закачливо да се получи. Готов съм да инвестирам и в други продукти, може и по скъпички - сирена или нещо друго. Имам малко свежи броколи в хладилника, може да ги ползвам за някоя готина гарнитура!Само тримцата ще си го ядем или пък ако рецептата се получи обемна, може и гости да си викнем набързо. Лошото е, че последно време все отлагаме събирането с приятели, което е тъжно!


Коментар