Яворе, аз не знам слаби ли са климатиците, но има определено един голям проблем. ’Големия’ климатик е в малката спалня, а ’малкия’ климатик е в голямата дневна. И става така че Мицубишито се пъне, пъне, стопля задоволително дневната, а ЛГ-то докато дуфне и става на пещ и се спира даже, нищо че е инвертор, аз зимата в спалнята го пускам само на икономичен режим, щото иначе докато се усети климатика че е нагрял и да се спре ние сме изпукали от жега. Затова и искам да сложа тази врата в коридора, хем да намаля отопляемата площ, хем да ’свържа’ климатиците като отворя вратите на стаите. Другия вариант е да разменям климатиците, много съм го мислил, но с тея монтажници-мърлячи просто ме е страх да барам. Слагането на изолация на пода на пръв поглед не е трудно упражнение, обаче като огледах се оказва че направя ли го и врати трябва да сменям. А това хич не ме радва. Затова си мисля една зима да пробвам с дебел килим, за да видя какъв е ефекта.Дърва...охххх...не ми се влиза в това приключение...
.

Коментар