Аз в последно време играя Borderlands:The pre-sequel и Borderlands 2...Някой ако има за мрежа през Tunngle ще е супер...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
11 ГБ за игра, която се играе за един следобед от край до край Не си губете времето като мен, гатанките в играта са елементарни. Тъкмо си помислих, че съм приключил с първа част от играта, от 5-6 да речем, а то се оказа, че съм приключил с цялата игра.
От 2005 играя само NFS и Heroes III. Така са се завъртяли нещата, че сега играя само AutoCad и Robot Structural.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
По Heroes 3 се зарибих 2000-2001, бях в 4-ти клас.С парите за закуска ходехме в едно "клубче" да цъкаме след училище Все още е една от задължителните игри, които инсталирам веднага след драйвърите, като преинсталирам.
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
По Heroes 3 се зарибих 2000-2001, бях в 4-ти клас.С парите за закуска ходехме в едно "клубче" да цъкаме след училище Все още е една от задължителните игри, които инсталирам веднага след драйвърите, като преинсталирам.
По експерт съм. Играех първо двойката. Някъде 98-99 един приятел имаше компютър. Трима дущи играехме мулти....мале колко дни и нощи сме изкарали. Малко по късно отвориха във Вт две големи компютърни зали...малеее, колко нощни сме играели по 5-6 души. И за жалост винаги имаше един, който играеше бавно и цакаше другите. Та с години остана да игаря само игри с коли и Heroes 3, другите 4, 5 и т.н не ме радват.
Та с години остана да игаря само игри с коли и Heroes 3, другите 4, 5 и т.н не ме радват.
Мен също, но си свали "Нeroes 3 the wake of gods" - там имаш командир и единиците с битките трупат ранг и стават още по здрави, отделно на последните единици има още един ъпгрейт и са още по силни и става още по интересно
Та с години остана да игаря само игри с коли и Heroes 3, другите 4, 5 и т.н не ме радват.
Мен също, но си свали "Нeroes 3 the wake of gods" - там имаш командир и единиците с битките трупат ранг и стават още по здрави, отделно на последните единици има още един ъпгрейт и са още по силни и става още по интересно
Дада WAG го знам. То май е руски ъпрейт неофициален, но е доста сполочлив. Но си предпочитам armageddon blade
Коментар