Ама страшно много писа едвам го прочетох. Можеше да бъдеш малко по-лаконичен. Ние с Килърчо се разбрахме. Не искам да навлизаме в полемика ама все пак си мисля че ако говорим за новата Панда май тя е по за предпочита пред разните там Сейченто и Чинкоеченто...
Като сравнявам външните дименсии те са колкото на старото ми Уноп.с. при всички модели коли се забелязва едно уголемяване на моделите спрямо по-старите такива
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква е тази количка
Collapse
X
-
Ивайло Стефанов Попов
Извинявам се наистина за дългия текст, който е доста дълъг и отегчаващ, но по този въпрос наистина стигаме до единомислие и съгласие, защото и за мен Пандата е по-добрия вариант например пред едно Чинкуеченто или Сейченто естествено.kc_3011 написа:Ама страшно много писа едвам го прочетох. Можеше да бъдеш малко по-лаконичен. Ние с Килърчо се разбрахме. Не искам да навлизаме в полемика ама все пак си мисля че ако говорим за новата Панда май тя е по за предпочита пред разните там Сейченто и Чинкоеченто...
Като сравнявам външните дименсии те са колкото на старото ми Уноп.с. при всички модели коли се забелязва едно уголемяване на моделите спрямо по-старите такива
Коментар
-
Не знам дали се умори като го писа, но аз определено се уморих, докато го четяхИвайло Стефанов Попов написа:Извинявам се наистина за дългия текст, който е доста дълъг и отегчаващ, но по този въпрос наистина стигаме до единомислие и съгласие, защото и за мен Пандата е по-добрия вариант например пред едно Чинкуеченто или Сейченто естествено.kc_3011 написа:Ама страшно много писа едвам го прочетох. Можеше да бъдеш малко по-лаконичен. Ние с Килърчо се разбрахме. Не искам да навлизаме в полемика ама все пак си мисля че ако говорим за новата Панда май тя е по за предпочита пред разните там Сейченто и Чинкоеченто...
Явно не съм се изразил правилно ... нямах предвид, че е по-голям обемът ,... просто (незнам дали съм го казал вече), но на чинкуечентото жабката му е отворена, фактически не е точно жабка ами нещо като рафт ... и затова на човек му е по-широко (незнам дали е само чувство или е действително така) ... За другото е вярно, но на външен вид не съм сигурен, че една панда е по-хубава от чинкуеченто и сейченто ... е като изключим panda monster
Айде peace ... признавам се за победен, (не че има в какво), но просто да спрем "спора"
пък и очите ми няма да издържат втори "ръкопис"
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
Kiler_4o и аз съм съгласен с теб нека спрем айде макар, че лично аз не съм точно спорял с теб, а се опитах по - точно да изясна нещата. А колкото да жабката така се изразих, защото ти спомена за жапка или наистина си е нещо като рафт за вещи. А това, което казваш, че една обикновенна Панда не може да бъде по - хубава от едно Чинкуеченто и Сейченто може само да ме радва. PEACE Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08kiler_4o написа:Не знам дали се умори като го писа, но аз определено се уморих, докато го четяхИвайло Стефанов Попов написа:Извинявам се наистина за дългия текст, който е доста дълъг и отегчаващ, но по този въпрос наистина стигаме до единомислие и съгласие, защото и за мен Пандата е по-добрия вариант например пред едно Чинкуеченто или Сейченто естествено.kc_3011 написа:Ама страшно много писа едвам го прочетох. Можеше да бъдеш малко по-лаконичен. Ние с Килърчо се разбрахме. Не искам да навлизаме в полемика ама все пак си мисля че ако говорим за новата Панда май тя е по за предпочита пред разните там Сейченто и Чинкоеченто...
Явно не съм се изразил правилно ... нямах предвид, че е по-голям обемът ,... просто (незнам дали съм го казал вече), но на чинкуечентото жабката му е отворена, фактически не е точно жабка ами нещо като рафт ... и затова на човек му е по-широко (незнам дали е само чувство или е действително така) ... За другото е вярно, но на външен вид не съм сигурен, че една панда е по-хубава от чинкуеченто и сейченто ... е като изключим panda monster
Айде peace ... признавам се за победен, (не че има в какво), но просто да спрем "спора"
Коментар
-
Само такаИвайло Стефанов Попов написа:Kiler_4o и аз съм съгласен с теб нека спрем айде макар, че лично аз не съм точно спорял с теб, а се опитах по - точно да изясна нещата. А колкото да жабката така се изразих, защото ти спомена за жапка или наистина си е нещо като рафт за вещи. А това, което казваш, че една обикновенна Панда не може да бъде по - хубава от едно Чинкуеченто и Сейченто може само да ме радва. PEACE Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08kiler_4o написа:Не знам дали се умори като го писа, но аз определено се уморих, докато го четяхИвайло Стефанов Попов написа:Извинявам се наистина за дългия текст, който е доста дълъг и отегчаващ, но по този въпрос наистина стигаме до единомислие и съгласие, защото и за мен Пандата е по-добрия вариант например пред едно Чинкуеченто или Сейченто естествено.kc_3011 написа:Ама страшно много писа едвам го прочетох. Можеше да бъдеш малко по-лаконичен. Ние с Килърчо се разбрахме. Не искам да навлизаме в полемика ама все пак си мисля че ако говорим за новата Панда май тя е по за предпочита пред разните там Сейченто и Чинкоеченто...

peace
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
Към Kiler_4о
Kiler_4о я ми кажи как си поддържаш Чинкуечентото зимата и къде го държиш щото ако си купя аз Сейчентото ще е януари, февруари до година баш в най - големия студ и незнам как и къде ще го карам само съм решил къде да го държа ?
Коментар
-
Re: Към Kiler_4о
още не е пробвано зимата ... вече ще е в гараж, но просто не ми е ясно как ще е на пътя ... Ще видим ...Ивайло Стефанов Попов написа:Kiler_4о я ми кажи как си поддържаш Чинкуечентото зимата и къде го държиш щото ако си купя аз Сейчентото ще е януари, февруари до година баш в най - големия студ и незнам как и къде ще го карам само съм решил къде да го държа ?
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
Re: Към Kiler_4о
И аз ще видя, защото мойто като го купя може и да не е в гараж и както се очаква да го взимам зимата за сега съм решил да го държа на платен охраняем паркинг, който горе е закрит тоест покрит с навес, но само толкова. Поне ми е близко до блока.kiler_4o написа:още не е пробвано зимата ... вече ще е в гараж, но просто не ми е ясно как ще е на пътя ... Ще видим ...Ивайло Стефанов Попов написа:Kiler_4о я ми кажи как си поддържаш Чинкуечентото зимата и къде го държиш щото ако си купя аз Сейчентото ще е януари, февруари до година баш в най - големия студ и незнам как и къде ще го карам само съм решил къде да го държа ?
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
Сейченто ще се произвежда до края на 2007 година
Фиат Сейченто ще се произвежда до края на 2007 година е последната новина, която разбрах от разговора ми днеска с представител на търговския отдел на "Ауто Италия". Това ме изкефи отвсякъде така, че малкото маниче ще мога със сигурност да си го купя чисто новичко без да бързам и да се притеснявам до година. А още по - новото е, че Сейчентото от 1 януари 2007 година ще се произвежда и с катализатор ЕВРО 4, което ще отговаря по всички показатели на всичките изисквания и норми на ЕС за нов автомобил. А те са автомобилът да не е на повече от 6 месеца, да е изминал не повече от 6000 километра и да има катализатор ЕВРО 4 !!!
Коментар
-
еее ... какъв смукач при тоя моноинжекцион (моето е cinquecento_S - 0,9i) ... Автоматичен еfhh написа:Обещаната снимка, но само с 4 човека. Дава отговор на въпроса как се кара зимата - никакъв проблем. Аз си държа колата пред блока, миналата зима никакъв проблем, просто палиш на смукач - под 15 градуса. А относно красотата на колите - хора разни - разни мнения. :D
Коментар
-
Ами моя звер е с карбуратор - двигателя е 0.7 - така че искам неискам дърпам смукача.kiler_4o написа:еее ... какъв смукач при тоя моноинжекцион (моето е cinquecento_S - 0,9i) ... Автоматичен еfhh написа:Обещаната снимка, но само с 4 човека. Дава отговор на въпроса как се кара зимата - никакъв проблем. Аз си държа колата пред блока, миналата зима никакъв проблем, просто палиш на смукач - под 15 градуса. А относно красотата на колите - хора разни - разни мнения. :D
Май си забравил, че твоята колица е с по-голям двигател от моя - нали щяхме да се дърпаме на Италфеста.
Fiat Palio 1,2
Коментар
-
Италфеста
"fhh" видях
ти Cinquecento-то на Италфеста, беше спряно на 2 реда от мойто Uno
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
Коментар