Здравейте колеги,Случайно някой от вас или децата ви да събирате от стикерите с животни за албума с рекордите на Билла?Стикерите изчезнаха вече от магазините, а на нас ни трябват около 60 номера, а да си попълним албума, като имаме и ужасно много повтарящи се.Много ще се радвам, ако с някой си помогнем взаимно, чрез размяна на повтарящи се стикери.При интерес към темата ще пусна списък на повтарящите и с необходимите номера.Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикери Билла
Collapse
X
-
Определено това е идеята и аз го взех за малката, но като го прелисти човек доста може да се образова, според мен тая енциклопедия не е само за децаHLX написа:Не не. Това е тип: "Искам да видя усмивката на сина си, когато си попълни албума." Благодаря за помощта!rebel написа:аххахах....това е малко тип "Искам да ми се роди син, за да имам количка с дистанционно" :D
punto HGT
Коментар
-
Принципно се пошегувах, на всички ни е ясно защо искаш да ги събереш! http://a.prodavalnik.com/forum/topic...&page=11Ето тук доста се разменят! Успех!HLX написа:Не не. Това е тип: "Искам да видя усмивката на сина си, когато си попълни албума." Благодаря за помощта!rebel написа:аххахах....това е малко тип "Искам да ми се роди син, за да имам количка с дистанционно" :DPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
От тези, които ти трябват имам 48, 74, 90.В прикачения файл са останалите които имам и тези, които ми трябват.didich написа:Трябват ми следните: 16, 23, 48, 63, 74, 90, 103 и 184Имам повтарящи се можеби към 200 бройки, но кажи какво ти трябва на тебе.Ако има колеги от София, които желаят нека да се включат, нека да си бъдем полезни и да подарим на децата си по един албум пълен със стикери
Прикачени файлове
Коментар
-
Колега от тези, които нямаш аз имам 38 стикера, тоест ще ти останат да наредиш още 23 стикера и ти е готово албума
Да направим следната далавера ако не се включи друг с тия стикери - намираш ми останалите 5 + 3-те които имаш, които ми трябват за да си наредя изцяло албума, а аз ти изпращам всички 38, които ти трябват на теб, става ли
punto HGT
Коментар
-
Ха ха ха. То става, ама не знам как да ти намеря останалите пет. Ще питам наоколо децата, но нищо не мога да обещая.didich написа:Колега от тези, които нямаш аз имам 38 стикера, тоест ще ти останат да наредиш още 23 стикера и ти е готово албума
Да направим следната далавера ако не се включи друг с тия стикери - намираш ми останалите 5 + 3-те които имаш, които ми трябват за да си наредя изцяло албума, а аз ти изпращам всички 38, които ти трябват на теб, става ли 
Коментар
-
Колега, не мога да ти намеря останалите стикери. Ако искаш дай си адреса на ЛС, за да ти пратя трите, които имам. Поздрави!didich написа:Сега идвам от билата и от 5 стикера ми се падна номер 63
, вече търся само 7 номера, колега HLX вече имам 40 стикера, които ти търсиш, айде разпитвай децата из квартала 
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар