jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени за синята зона и още по-големи глоби за скобите
Collapse
X
-
Аре ся, чак до Канада ли отидохме да даваме пример......дамаш ми пример който ти отърва, ама ако заговорим за здравни осигуровки и за безмислието тук да си ги плаща човек, и като те знам каква песен ще запееш за това, и аз мога да изтъкна Канада в тва отношение......що не питаш авера си в канада ако го заболи апандисита там кво ще стане, и кво ще стане ако тва стане тук.......Държавата или общината трябва да се разпростира според възможностите на тия от който тя зависи.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
Айде, айде....точно пък от Варна, където през лятото всяко място за паркиране пред къща за гости се пази със столове и конуси за да могат гостите на семейното хотелче да паркират и да им се вземат парите. Защо не си вземете по няколко служебни абонамента и не предлагате на туристите места за паркиране? Иначе лесно е да обясняваш някой си как мрънка, като ти самия не плащаш! Чудно ми е на теб като ти поискат 600лв на година при заплата 500 каква песен ще запееш!jenshen73 написа:П.П.ПАК: Мрънкачи сте жителите на София, хронични.
Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Като не можеш да си позволиш цената на живота в центъра (и данъците са по-високи), даваш апартамента под наем и се местиш в периферията. Всеки се простира според чергата си. Аз утре може да остана без работа и да не мога да си плащам данъка на колата. Какво, ще искам общината да ми го намали ли или ще си свия разходите според възможностите?Това за знаците е голямо безумие - ние ще имаме проблеми, какво остава за гостите на града.rebel написа:Чудно ми е на теб като ти поискат 600лв на година при заплата 500 каква песен ще запееш!
Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Хахаха и какво, роден съм и съм израснал в София, но понеже сметките и данъците всяка година нарастват без по никакъв начин да се подобрява стандарта ми на живот да си продам жилището и да се преместя така ли? По логично е да си отстоявам правата и да не позволявам някакви тъпанари да ме друсат за пари? А първото нещо което ще направиш ако е да спреш да си плащаш данъците едва ли ще си продадеш колата!steven написа:Като не можеш да си позволиш цената на живота в центъра (и данъците са по-високи), даваш апартамента под наем и се местиш в периферията. Всеки се простира според чергата си. Аз утре може да остана без работа и да не мога да си плащам данъка на колата. Какво, ще искам общината да ми го намали ли или ще си свия разходите според възможностите?Това за знаците е голямо безумие - ние ще имаме проблеми, какво остава за гостите на града.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Явно имаме много сериозни различия в начина на мислене.Значи, според теб, след като вече не мога да си позволя да имам кола, трябва да стана престъпник и да спра да й плащам данъка, вместо да се освободя от нея и да ползвам градски транспорт.Какво ти е мнението за циганите, които не си плащат ток, вода, наеми, данъци, а искат държавата да им осигури, защото така трябвало?kluchar, дори така да е, има централна локация. Ако беше толкова гадно, защо има най-високи наеми и цени на имотите? Заради това огромно търсене е и по-скъпо да се живее там.rebel написа:А първото нещо което ще направиш ако е да спреш да си плащаш данъците едва ли ще си продадеш колата!Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Как пък го реши това? Работещ като какъв? Каква кола - Фиат, БМВ или Бугати? От коя година? Според мен е нормално всеки да си има хеликоптер, че с тия задръствания...slonikon написа:ако човек, работещ на пълен работен ден в държава от ЕС не може да си позволи да има кола, престъпникът е съответната държава. чиста статистика, няма какво да се мисли, че и по няколко начина.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Наел съм си гараж и всеки месец плащам наем. Боли ме фара за останалите. Преди това плащах на платен паркинг. Ай стига се жалвахте като вдовици за дедов.rebel написа:Айде, айде....точно пък от Варна, където през лятото всяко място за паркиране пред къща за гости се пази със столове и конуси за да могат гостите на семейното хотелче да паркират и да им се вземат парите. Защо не си вземете по няколко служебни абонамента и не предлагате на туристите места за паркиране? Иначе лесно е да обясняваш някой си как мрънка, като ти самия не плащаш! Чудно ми е на теб като ти поискат 600лв на година при заплата 500 каква песен ще запееш!jenshen73 написа:П.П.ПАК: Мрънкачи сте жителите на София, хронични.
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Бе то така, ама едно е да си в здръстване зад мен или на тротоара и аз в съседство - да ти пуша с jtd-то, друго си е ПриусчеSev написа:електробомилите паркират безплатно в синята/зелената зона на Софияследващата стъпка ще е дане се плаща данък, както и винетка (което за мен е пълна глупост...това за неплащането на синя зона също)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар