разделяй и владей...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Борисов забрани прозводството на цигарени гилзи!
Collapse
X
-
Забраниха производството и търговията на хартиено изделие ...следващата стъпка е да се забрани тютюнопушенето навсякъде и ще станем държава тип кокаинов картел - ще произвеждаме тютюн, обаче няма да го използваме лично, че иначе началник смяната
Sev написа:че като е личен избор - вадиш 5-10 лева, купуваш си цигари и това е... Сега чакам някой да осъди РБългария за това безумно решение
Коментар
-
jorko написа:Забраниха производството и търговията на хартиено изделие ...следващата стъпка е да се забрани тютюнопушенето навсякъде и ще станем държава тип кокаинов картел - ще произвеждаме тютюн, обаче няма да го използваме лично, че иначе началник смяната
Sev написа:че като е личен избор - вадиш 5-10 лева, купуваш си цигари и това е... Сега чакам някой да осъди РБългария за това безумно решение
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:jorko написа:Забраниха производството и търговията на хартиено изделие ...следващата стъпка е да се забрани тютюнопушенето навсякъде и ще станем държава тип кокаинов картел - ще произвеждаме тютюн, обаче няма да го използваме лично, че иначе началник смяната
Коментар
-
Борисов забрани прозводството на цигарени гилзи!
Аз пък се мая на една друга тенденция в световен мащаб :Ограничава се тютюнопушенето , в най-черни краски се изтипосват пушачите , а в същото време навсякъде се мъчат да узаконят употребата на марихуана и тям подобни....На туй к’во му казвате ?!?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Борисов забрани прозводството на цигарени гилзи!
Румен_Хинчев написа:Аз пък се мая на една друга тенденция в световен мащаб :Ограничава се тютюнопушенето , в най-черни краски се изтипосват пушачите , а в същото време навсякъде се мъчат да узаконят употребата на марихуана и тям подобни....На туй к’во му казвате ?!?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Аз пък се мая на една друга тенденция в световен мащаб :Ограничава се тютюнопушенето , в най-черни краски се изтипосват пушачите , а в същото време навсякъде се мъчат да узаконят употребата на марихуана и тям подобни....На туй к’во му казвате ?!?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Румен_Хинчев написа:Аз пък се мая на една друга тенденция в световен мащаб :Ограничава се тютюнопушенето , в най-черни краски се изтипосват пушачите , а в същото време навсякъде се мъчат да узаконят употребата на марихуана и тям подобни....На туй к’во му казвате ?!?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Аз пък се мая на една друга тенденция в световен мащаб :Ограничава се тютюнопушенето , в най-черни краски се изтипосват пушачите , а в същото време навсякъде се мъчат да узаконят употребата на марихуана и тям подобни....На туй к’во му казвате ?!?
Коментар
-
Sev написа:всички знаем, че това се практикува заради по-ниската ценасигурно 1% го правят заради качествотобраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Sev написа:всички знаем, че това се практикува заради по-ниската ценасигурно 1% го правят заради качеството
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар