И аз на времето имах големи дертове Bravo или A.R. 145, в крайна сметка малко съжалявам за избора си .
И аз имах такива дертове даже бях на кантар миналия ден,понеже направих бартер за Бравото и вече малко преди да се видим с човека започнах да се чудя дали да ходя или да си го карам,обаче адски много исках такава Алфа и след като си тръгнах аз с Алфата и я спрях започна да ми става жал,някак си имам усещането,че колата е моята,но все едно е Фиата никаква реакция и по-късно вечерта като ме обхвана една носталгия чак ми идваше да плача.Обаче са минали едва два дена и вече започвам да се привързвам към тази кола и мисля,че не съжалявам за избора си.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Няма страшно колега, като покараш още седмица Алфата, ще се чудиш защо толкова си чакал да се качиш на Алфа...Определено е много повече кола от Фиата...И това ти го казва човек сменил 5-6 фиата преди да се качи на 156ца...Е, иначе и поддръжката е малко по-... от на фиата Да ти е честита и със здраве да си бръмкаш!
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Благодаря,частите не ме притесняват(работя в магазин за авточасти) и не ме притеснява.Аз се запалих само от мненията на колегите от алфа форума специално за КуВе,а иначе вуйчо преди месец си купи 156-ца и след като я покарах чак ми стана нещо като душевен оргазъм
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар