Пичове решил съм да си изправя вратата,че ми е малко накъдрена,задно ляво калниче е удряно и е малко криво и предното дясно калниче е малко натиснато,та се замислих да пребоядисване на цялата кола
.Искам да я правя черен акрил,но нямам представа как стоят нещата с препръскването като цени като цяло.И ме интерсува после колко пари излиза смяната на талона :D Кажете ми горе долу колко пари ще ми излезне.Благодаря предварително :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пребоядисване на кола
Collapse
X
-
ivo098 написа:ако говориме за професионално пребоядисване, да е както е от завода, с няколко печения в камера, матриали и труд от 1500 до 2000-3000 лв в зависимост от сервиза
Не не,тука в квартала ще я боядисваме с един майстор бояджия много добър,забравих да спомена Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Та исках да попитам колко ще ми излезне боята и всички нужни материали
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Забрави да стане с боя от спрей. С него можеш да боядисаш ограда или колело в краен случай, но не и кола. Боята ще падне гарантирано.Мога да ти дам телефона на моя бояджия, на лс, да не правя реклама открито. Ако е с кърпене излиза 80-100лв на калник.Fiat 127 написа:Мене ми трябва тенекеджия да види едно място колко пари ще ми земе за кърпене и другите работи. Малко е окололо прага на задната лява врата ама ме е страх сам... Аз имам боя в спрей и мисля, че ще ми стигне за тамСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
В спрея е правена боята по кода от автомобила и имам лак в друг спрей. Пръскал съм калника и стана добре. А и говоря за място с размер 10 на 10 см другото ще е амо грунда. Пусни ми номера на ЛС моля или ми кажи къде е направо да отида, че е малко и да не го мотая човека по телефона. Благодаря предварителноgeshabeli написа:Забрави да стане с боя от спрей. С него можеш да боядисаш ограда или колело в краен случай, но не и кола. Боята ще падне гарантирано.Мога да ти дам телефона на моя бояджия, на лс, да не правя реклама открито. Ако е с кърпене излиза 80-100лв на калник.Fiat 127 написа:Мене ми трябва тенекеджия да види едно място колко пари ще ми земе за кърпене и другите работи. Малко е окололо прага на задната лява врата ама ме е страх сам... Аз имам боя в спрей и мисля, че ще ми стигне за там
Коментар
-
Да говоря ли с човека?Fiat 127 написа:Мене ми трябва тенекеджия да види едно място колко пари ще ми земе за кърпене и другите работи. Малко е окололо прага на задната лява врата ама ме е страх сам... Аз имам боя в спрей и мисля, че ще ми стигне за там
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Питай го . Не е много, но ще трябва кърпене и боядисване. МерсиAbarth. написа:Да говоря ли с човека?Fiat 127 написа:Мене ми трябва тенекеджия да види едно място колко пари ще ми земе за кърпене и другите работи. Малко е окололо прага на задната лява врата ама ме е страх сам... Аз имам боя в спрей и мисля, че ще ми стигне за там
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар