mehanoveca написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за данък...
Collapse
X
-
Колега защо си мисля че това са някакви пълни глупости?!Те КАТ нямат връзка с общината поне на тоя етап.benzol написа:ми наскоро и аз не бях я регистрирал в данъчното и ми пратиха писмо че до 7 дневен срок трябва да го направя иначе следвало изземане на имуществото отидох да го плащам и ми лепнаха 40 лв глоба че не съм я регистрирал и си платих 37лв данък от август 2011 до края на тая годинаvenkov написа:По темата - ако колата не е регистрирана в общината в съответния град,може ли държавата някак да те накара да си платиш данъка?Изключвам случая с продажба на МПС-то.Благодаря
Коментар
-
е колега аз КАТ не съм споменавал това всичко се случва в данъчнотоvenkov написа:Колега защо си мисля че това са някакви пълни глупости?!Те КАТ нямат връзка с общината поне на тоя етап.benzol написа:ми наскоро и аз не бях я регистрирал в данъчното и ми пратиха писмо че до 7 дневен срок трябва да го направя иначе следвало изземане на имуществото отидох да го плащам и ми лепнаха 40 лв глоба че не съм я регистрирал и си платих 37лв данък от август 2011 до края на тая годинаvenkov написа:По темата - ако колата не е регистрирана в общината в съответния град,може ли държавата някак да те накара да си платиш данъка?Изключвам случая с продажба на МПС-то.Благодаря
Коментар
-
Еми за да ти пратят такава призовка и че ще ти конфискуват имущество трябва да знаят че ти имаш тая кола.А тая връзка идва от КАТ.Затова казвам че има нещо сбъркано в цялата схема.benzol написа:е колега аз КАТ не съм споменавал това всичко се случва в данъчнотоvenkov написа:Колега защо си мисля че това са някакви пълни глупости?!Те КАТ нямат връзка с общината поне на тоя етап.benzol написа:ми наскоро и аз не бях я регистрирал в данъчното и ми пратиха писмо че до 7 дневен срок трябва да го направя иначе следвало изземане на имуществото отидох да го плащам и ми лепнаха 40 лв глоба че не съм я регистрирал и си платих 37лв данък от август 2011 до края на тая годинаvenkov написа:По темата - ако колата не е регистрирана в общината в съответния град,може ли държавата някак да те накара да си платиш данъка?Изключвам случая с продажба на МПС-то.Благодаря
Коментар
-
Именно толкова ми е ...Но никога не са ми правили намаление или каквото и да било друго за редовно плащане, а и винаги плащам наведнъж ...batproho написа:Ето ти калкулатор http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html В твоя случай би трябвало размер на данъка да ти е: 175.95 леваFiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
аз малко не мога да го разбера това със здравните осигуровки,какво общо имат с продаването на колата ми например?той 1 в парламента хубаво каза ако искам да си продам колата за да ги покрия тези разходи какво правим?сега някои ще кажат да вземе на заем,ама ако няма от кого ?то така щом няма ЗО и заем не може да се тегли и пак сме на 0ivancho написа:пожелавам на всички тарикати на дребно, още от догодина, не само в София, а в цялата страна да не може да се минава преглед без платен данък, дано въведат и това за здравните осигуровки - нямаш ли ги, неможеш да продаваш движимо и недвижимо имущество
Коментар
-
А то не и ли и сега така ? Или пък беше на гражданската. Но съм сигурен, че искаха бележка от платен данък за миналата година. Даже съм се чудил доста как тей някой не е успял да си плати данъка, щото съм чувал доста случаи. Но съм чувал и за давност 5 години.mehanoveca написа:от догодина няма да може да се минава на преглед без платен данък значи щеш нещеш плащаш
Коментар
-
Въпрос за данък...
Данъците и смъртта са вечни - давност няма !!!slav4o_vt написа:А то не и ли и сега така ? Или пък беше на гражданската. Но съм сигурен, че искаха бележка от платен данък за миналата година. Даже съм се чудил доста как тей някой не е успял да си плати данъка, щото съм чувал доста случаи. Но съм чувал и за давност 5 години.mehanoveca написа:от догодина няма да може да се минава на преглед без платен данък значи щеш нещеш плащашFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар