Малийиии Много злоба бе, народе !? Айде запалете по един тютюн и се успокойте, да видите колко е готино :D Абе женшене, за теб жени няма ли, че Мара с 5-те баджака ше мъчиш
Мара я мъчих до преди малко. Непушач съм от как се помня, а аз се помня в последните 36 години. Пробвал съм, не е като да не съм пробвал - такава смрад просто НЯМА, а съм работил и в Девня. Дидо, не е нормално да вляза в дискотека и като си тръгвам очите ми да са кървясали като на алкохолик. Спряха ме една вечер - прибирах компания девойки - полицая като ме видя с какви кървави очи го гледам направо изкара дрегера, а като му отчете 0.00 вика "не може да бъде". Не може аз да седна в заведение, което е сепарирано на пушачи/непушачи и в моята зона 4 нелюбезни и неучтиви мамини душици да ми пафкат. Направих забележка, а управителя вика "няма място при пушачите"... и ми такова такованката. Е спрях да ходя в тая кръчма, а преди само там обядвах. Да, аз имам избор, но благодарение на пушачите - избора ми е сведен до кажи речи пейката в парка... Че и наглите вадят цигара в офиса ми, ръйш ли....
Нямаше да е лошо това със забраната, ако го гледахме извън контекста на ставащото, но предвид цялостната ориентация на държавата към съдиране на сто кожи от всякакви такси, глоби и пр. повече прилича на порочен начин за пълнене на хазната... а тя май не само е празна, но и с дупки.
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Аз не пуша от 4-ти януари, като последните 2 години пушех само тютюн, и то голдън вирджиния. Казвам го, защото хората пушили го, знаят за какво става въпрос. Та, от него пушех на ден по 20-на цигари, свити лично от мен. Преди това пушех бяло виктори от 96-та. Та ... страстен пушач бях, или поне се надявам продължи това "време", и винаги съм казвал че - "най-големия противник на тютюнопушенето е бившият пушач". Тези дни си го доказах. Обаче си доказах и друго - в дните след забраната пушачи ми налетяха на бой затова че им оспорвам "правото" да пушат в затворени пространства, където съм и аз заедно с други непушачи. В по-голямата си част, пушачите имат явни и видни признаци на особена голяма зависимост, за моя жалост същата зависимост съм я виждал и в едни други индивиди. за моя още по-голяма жалост и аз бях доскоро индивид тип "пушач", бранейки с цялата си енергия правото да се тровя сам. Хмм странно не използвам думата кеф или пък удоволствие за този ми доскорошен ритуал. Това за което си мисля, е че трябва на базата докъде стигат хората във взаимоотношенията си с околните, цигарите и тютюна да се сложат в графата наркотици, или хайде опиати. През живота съм си се нагледал на какви ли не глупости от пушачите, даже и аз съм правел доста от тях, но тогава ги мислех за нормални. Сега няма нищо нормално в тях ...
Ето, пак се набеждават пушачите, за това че Миро е попаднал на лекета, които са и пушачи. В моето обкръжение, пушачите се съобразяваме с обстановката и околните. А лекетата, дали че пушат или за друго ще им направиш забележка, реакцията им винаги ще е да налетят на бой. По същия начин, за пешеходците, ние шофьорите сме убийци. Какво мислите по този въпрос ? Значи ли, че щом сме шофьори, значи сме убийци ? Вие непушачите, приемате ли да Ви наричат така, само защото сте шофьори ?
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Любенов да смениш аватара, с него предразполагаш към противозаконни прояви, а форума си е обществено място А сметката за хазната, данаците и проходите е ясно че правено по системата "Сто коча, двеста М*ди"
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Ето, пак се набеждават пушачите, за това че Миро е попаднал на лекета, които са и пушачи. В моето обкръжение, пушачите се съобразяваме с обстановката и околните. А лекетата, дали че пушат или за друго ще им направиш забележка, реакцията им винаги ще е да налетят на бой. По същия начин, за пешеходците, ние шофьорите сме убийци. Какво мислите по този въпрос ? Значи ли, че щом сме шофьори, значи сме убийци ? Вие непушачите, приемате ли да Ви наричат така, само защото сте шофьори ?
За едната цигара смрадлива си способен на толкова много измислици и врели некипели. Пуши си колкото искаш,ама недей пречи на другите ,които не искат да се тровят.Кога ме видиш да карам умишлено по тротоара и да газя пешеходци ,тогава ми прави подобни сравнения.Прочети няколко статии от тези http://bezdim.org/,Туко виж си разбрал какво искаме от пушачите.
Аз обещавам тържествено, писмено, черно на бяло написано, че когато всички във тоя форум си монтират обратно катализаторите на автомобилите, оригинална изпускателна система, отговаряща на нормите за шум и си възстановят ЕГР -те на автомобилите, ще спра да пуша на момента и завинаги ! Докато чета постове, колко са безполезни тези неща в колите, как се тунинговат с измислени гаражпром Ремус -и и всякаквите му там дандании по колите, които ми пречат в нормалното ежедневие, ще твърдя с чиста съвест, че тютюнопушенето е абсолютно безвредно. И да в сравнение с изброените от мен вреди които се нанасят на околните заради едната гъзарщина, цигарите са като лек за организма.
S_BANKOV написа:
Любенов да смениш аватара, с него предразполагаш към противозаконни прояви, а форума си е обществено място А сметката за хазната, данаците и проходите е ясно че правено по системата "Сто коча, двеста М*ди"
Чакам киберздравните киберинспектори, да дойдат да ме киберглобят
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
15 години съм бил пушач. Страстен пушач. От няколко години не пуша, но се имам за пушач.Пуши ми се и винаги ще ми се пуши докато съм жив - това имам предвид като казвам че се имам за пушач. Винаги ще съм против забраните да не се пуши тука и да не се пуши там и прочее.Това е абсолютно, нагло лицемерие. Ако забранят тютюнопроизводството или продабата на цигари и тютюн за пушене - тогава да - съгласен - ще го приема.Ама не може хем да искаме да си вземеме акциза, хем да набутаме пушача в кучи гъз.Писал съм го и преди... Скоро очаквам да излезе Евродиректива да се самозадоволяваме само с презерватив.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Един колега говореше, че и в Турция били забранили пушенето на обществени места, скоро бях там и се убедих, така е, дори турците леко са оляли, ще дам пример. Седиш и си гледаш филм (хамерикански) и там някой пуше - самата цигара е замазана и не се вижда, вижда се, че тръска пепел, че издишва дим и т.н., но цигарата е замазана... Това вече за мен е прекалено, само пълен олигофрен не би се сетил какво прави героя...Иначе съм ЗА забраната, в белите държави е забранено отдавна и пак си има заведения пълни с хора и т.н., дори в щата NY, е забранено да пушеш и в собствената си кола ... ама това е друга тема.
В Турция забраната е от 3 години! И се спазва,туризма им също не е пострадал.Посещенията в заведенията също са както преди забраната...въпреки ,че само един Истанбул е с повече население от България.
Писал съм го и преди... Скоро очаквам да излезе Евродиректива да се самозадоволяваме само с презерватив.
Абсолютно съм съгласен с такава директива ако го правиш на публично място и можеш да опръскаш някой. И не ми излизай с лафа че ще внимаваш накъде пръскаш
Писал съм го и преди... Скоро очаквам да излезе Евродиректива да се самозадоволяваме само с презерватив.
Абсолютно съм съгласен с такава директива ако го правиш на публично място и можеш да опръскаш някой. И не ми излизай с лафа че ще внимаваш накъде пръскаш
Че ти пък не зяпай насреща му
А лайната от кучкарите пред блока кво ще ги правим? А общината като дава разрешителни на партерните етажи да се разкриват търговски обекти и създават проблеми с паркирането на колите и на това отгоре пращат паяк да ти вдигне неправилно паркираната кола? ... ами толкова е прозрачно и прозаично (да не кажа пошло), че няма накъде.
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар