Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как сте след земетресението?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chaveto написа:
    ele написа:
    .....
    По принцип в момента има повече потопи защото намалява броят на дърветата. Дърветата са като гъба, попиват водата и я задържат в себе си. В момента водата която е била във всички унищожени дървета....... циркулира по планетата.А тези мистериозните облаци се получават от разни магнитни полета........ понеже и ти си отворена по всяка тема като колегата преди теб, няма нужда да ти обяснявам какво и как се получава от магнитни полета.....
    май много часове си пропуснал в училище. А тези мистериозни облаци хич не са мистериозни, нито са облаци :Davvasilev: към ХААРП под уиндоус
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз викам да не се надговаряме кой колко знае, щото до никъде няма да се стигне. Както писах по-горе и аз съм песимист по повод тия теорий, но не може да се отрече, че има странности които не са чак толкова фантастични и да е сигурно, че са невъзможни. Това, че не го разбираме (визирам всички) в детайли не значи, че не е възможно. Те и Галилей са искали да го запалят на кладата, заради еретичните твърдения, че земята е кръгла (европейските учни са приели, че той е откривателя) и се върти, а кво се оказа накрая. Че наистина е кръгла и се върти.Знам, че и тия неща за ХААРП и подобни звучат фантастично ама може пък и да има частица истина.
      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
      182A4.000 IAW49F
      LPG - Lovato EasyFast
      ----------------------------
      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

ХААРП, та ХААРП.Ами руснаците?!? И те имат аналогичен на ХААРП център и то от много по-отдавна... за тях що мълчите?!?СУРА Или пък европейците? Защо не?АЙ стига с тия конспиративни теории.P.S. Заради тъпите скоби в линка, не мога да ви дам линк към българската версия, но можете да си го смените от менюто вдясно.

Коментар

Мен ако питате, земетресението е предизвикано от черен Голф 2-ка с пернишка регистрация. Преминавайки през центъра на Перник, водача на митичното возило, с инсталиран 10 гигаватов бас бокс, за да се чува на фона на рева от никелирания кюнец марка РЕМС , е предизвикал разместване на земните пластове под Града. Правилно, няма "У" ! То е в името на една друга марка . Звучала музика в стил "Хеви ВинкеУ" - хит на бригадира на 3-та смяна в металургичния комбинат "Стомана" - Перник. ГоУф -а се издирва, с цел проучване на възможностотите му и използването им за военни цели.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

ele написа:
            ......
            За часовете разбрах. Кажи нещо по смислено по темата или замълчи.
            Immortal написа:
            ХААРП, та ХААРП.Ами руснаците?!? И те имат аналогичен на ХААРП център и то от много по-отдавна... за тях що мълчите?!?
            Ти имаш автомобил и аз имам, но ти не можеш да дрифтиш а аз мога

Коментар

chaveto написа:
              Ти имаш автомобил и аз имам, но ти не можеш да дрифтиш а аз мога
              Там е работата, че никой не знае какво мога с моя автомобил Айде, отивам да пия едно кафе на епицентъра, както напоследък казват в Перник

Коментар

Immortal написа:
                ...Айде, отивам да пия едно кафе на епицентъра, както напоследък казват в Перник
                Само да те поправя викат му ЕПИЦЕНТЪРУ
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хорат тъкмо зпочнаха да се посъвземат, и глей до какво ще го докара няк’ва тъпа врачка http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/0...en-trus.159841 Що и вярват тия хора ??? Тя лъже повече от всички депутати взети заедно :D
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

http://dariknews.bg/view_article.php..._id=349364Не е за първи път, няма и да е за последен!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Друса а

Коментар

Фидосова, стига яде боб ма!

Коментар

Тц ... този път не е тя.Преинсталират Уиндоус-а на ХААРП ...
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Уличен бой в Перник се усети и в София Днес към 10:20 отново...
                            182A4.000 IAW49F
                            LPG - Lovato EasyFast
                            "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Мен преди около час много рязко ме заболя главата

Коментар

Мен пък ми е странно, че всичките са много плитки 2-5км. В Италия също са плитки.а сега погледнах от европейския саизмологичен център има някво засечено на дълбочина 600км. там не е ли само магма? или се бъркам?явно зависи от това кой слои се размества, знам ли!!! иначе Kuku не е имало преди час.
                                182A4.000 IAW49F
                                LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Working...
                                X