Беше важно да има информация, защото всеки се притеснява за близки и роднини, които не са до него. А се появиха и смущения с GSM-ите... Мисля, че dir.bg и форумите, включително и ФФБ, бяха най-бързи с някаква достоверна информация. А основните медии сладко дремеха и даваха записи на стари предавания. Чак около час след първия трус започнаха да излизат само надписи без почти никаква полезна информация в тях.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Пловдив до централна гара живея,5ти етаж беше доста силно10-12сек. И шума беше на ниво!Събудих се малко преди да почне защото ме стегнаха гърдите като от силен адреналин.Мани.
А някой обърна ли внимание на информационното затъмнение или по-точно флегматичното информиане?Първите предавания започнаха около 5:00ч.
На мен ми направи впечатление друго: Бареката си призна в ефир, че преди да започне предаването на живо, е поискал разрешение от Б.Б.Което лично мен ме шокира!!!
Другото пък, което ме издразни много сутринта, докато си пиех кафето, беше един репортаж по Нова... Тъпата патка журналистка пита една баба: "някой дойде ли да ви каже нещо" - "Никой не дойде, никой нищо не ни каза, никой не ни успокои!".... Е какво се очаква при земетресение - някой (кой?!?) да обикаля и от човек на човек да им казва "Няма страшно, това е само едно земетресенийце, спокойно, не се притеснявайте!". Земетресение е, бе хора! Радвайте се, че няма сериозни разрушения и жертви.
А някой обърна ли внимание на информационното затъмнение или по-точно флегматичното информиане?Първите предавания започнаха около 5:00ч.
На мен ми направи впечатление друго: Бареката си призна в ефир, че преди да започне предаването на живо, е поискал разрешение от Б.Б.Което лично мен ме шокира!!!
За да не всява паника навярно ...
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Аз съм на 6 етаж в панелка в близост до магистрала Люлин, добре ни раздруса в 3 часа и в първия момент в просъницата незнаех какво става, жената ли да хващам, детето ли, а отделно че в хола има 540 л аквариум, добре се разплиска, но слава богу вода нямаше никъде После се усетиха още няколко труса като втория по силен след този в 3 часа беще около 4,30 часа, баси ноща беше, викам УРА, че панелката устиска, че с тоя аквариум дето съм натоварил плочата не си представям какво ще стане ако друсне по-силно и по продължително, пу пу пу.
Дидо, според мен бабето е имало нужда някой просто да каже нещо, каквото и да е - дали по радиото, дали по телевизията, дали някъде другаде....Ние имаме интернет и дори медиите да се замотат два дни (не два часа) пак ще разберем, какво се случва, но възрастните хора или отдалечените от модерни комуникации, как да се информират
Ама то бабето е седяло отвън на улицата - ни радио, ни телевизия. А по БНР "Хоризонт" са казали директно в ефир, че има силно земетресение. По време на земетресението.Аз като пуснах телевизора, също само за земетресението говориха, и така до сутринта, че и директно излъчваха.http://tv7.bg/news/society/9310382.html
Бенатоваааа, марш за сензации Бенатоваааа.....разкажи ни колко е страшно, колко е опасно, как сме се разминали на косъм от смърт, пожари, разрушения. Изцеди и най-малката трагедийка, сега ти е време за секс, Бенатовааа. :D
Аз в 3ч. след труса пуснах и трите телевизора на различни телевизии и до 5ч. никой, никъде, нищо не каза......Ако не се лъжа първо ТВ7 излъчиха извънредни новини
В Благоевград също се усети, жената събра децата и излязоха навън - даже изкара колата на открития паркинг и седяха там... пък аз си останах... Имам и по-лоши спомени от земетресения, някак това не ми се стори сериозно чак за напускане на блока, въпреки че половината комшии излязоха.
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Чета,че и в Бургас се било усетило силно ама аз към 2:00 се прибрах смазан и заспах почти веднага.Гледам на секцията имам една тънка икона,която не е паднала и си седи все още изправена-явно не е разлюляло насам
EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар