Веско, както казах, всичко зависи от трасето.Близу наливат яко пари за оборудване. Факт е, че има хиляди недоволни, фатк е и че за 6 месеца , нета и кабелната са ми спирали точно 1 път.За отбелязване е, че и шефа на съпорта в стз е много мой човек и сигнала до нас е повече от идеален.Също така модема е ново поколение, дори е с гигабитов суич.И на последно място , Тракия кабел ги чакам 2 г. да покрият моя квартал и като гледам още 2 няма да им стигнат.А и преди близу бях на Интернет Груп, от които също бях много доволен, но просто сега за същата скорост плащам 18лв по-малко
Определено не бих ги препоръчал, докато се се изясни въпросното трасе, в какво състояние е .Т.е. Атанас71 да иска 1 месец интернет, без договор, на по-високи цени е и да прецени сам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оферта от blizoo
Collapse
X
-
Моят съвет е да се обадиш в Мтел! Страшни смотаняци са и не разбират нищо от телевизия и интернет, но вече са собственици на най добрите фирми в бранша, а и пускат доста добри оферти! Преди бях на 25лв тарифа за мобилния с доволно минути + 30 интернет и 20 канала! Устройството за телевизията така и не ми го донесоха понеже като слагаха интернета нямаха свободни, но аз така и не съм се разправял докрай, понеже тази телевизия не ми трябваше! Сега съм с интернет за 6лв 50мб за първите 6 месеца и после по 30лв. Връзва се горе долу по 18лв на месец. Абе истината е, че всичките са смотаняци, а и българите сме си недоволен народ. Затова за ти е мирна главата - 1во тествай! Едва ли някой ще ти откаже да ползваш услугите 1 месец без срочен договор за да се убедиш в качеството!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Пусни си Виваком бе Емо 30 мегабитчета оптика +ИП тв= 15лвemzo написа:VoDo - LAN, трасето беше на малка СТЗ фирма и беше прекрасен нет-а, след като ги купиха Булсата е средна работа.Имаме 3 доставчика и постоянно ги сменям
Близу офертата е за техни служители, уредиха ме, реално и договор не съм подписвал
80 DTV, 5 HDSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
И къде да си пусне оптика на Виваком? В кв. Чайка на гр. Варна?Dikata_BG написа:Пусни си Виваком бе Емо 30 мегабитчета оптика +ИП тв= 15лвemzo написа:VoDo - LAN, трасето беше на малка СТЗ фирма и беше прекрасен нет-а, след като ги купиха Булсата е средна работа.Имаме 3 доставчика и постоянно ги сменям
Близу офертата е за техни служители, уредиха ме, реално и договор не съм подписвал
80 DTV, 5 HD
И що за оптичен интернет е, като пак е ограничен в изходящата посока. За да си свърша работата по сървърите ми отнема точно 17 пъти повече време от текущия ми нет, който не е оптика. Има шанс да стане съвсем скоро. А навитата тел докато я допрокарат до Цветния (дори не говоря за Стара Загора, където е Емо) ще мине още време, но и пак няма да се върна при тях - не и докато не си оправят изходящата скорост. И тая цена 15лв. не е ли за първите Х месеци от договора?
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Имам нямам ограничение в изходящата с колкото свалям с толкова и качвам в торентите да в чайка ми е оптиката а ИП-тв е в пъти по добро от всичко което съм гледал до сега. а за първите 3 месеца бях на 5лв и 100мбс с безплатна ип-твjenshen73 написа:И къде да си пусне оптика на Виваком? В кв. Чайка на гр. Варна?Dikata_BG написа:Пусни си Виваком бе Емо 30 мегабитчета оптика +ИП тв= 15лвemzo написа:VoDo - LAN, трасето беше на малка СТЗ фирма и беше прекрасен нет-а, след като ги купиха Булсата е средна работа.Имаме 3 доставчика и постоянно ги сменям
80 DTV, 5 HD
И що за оптичен интернет е, като пак е ограничен в изходящата посока. За да си свърша работата по сървърите ми отнема точно 17 пъти повече време от текущия ми нет, който не е оптика. Има шанс да стане съвсем скоро. А навитата тел докато я допрокарат до Цветния (дори не говоря за Стара Загора, където е Емо) ще мине още време, но и пак няма да се върна при тях - не и докато не си оправят изходящата скорост. И тая цена 15лв. не е ли за първите Х месеци от договора?Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Сферата в която работя, услугите които съм ползвал и съм имал възможност да тествам!Цената на ADSL, технологията, в България поне интернета ни е хубав и е страшна тъпотия да ползваш интернет по меден кабел, когато можеш да ползваш споделен оптичен на по ниска цена! Даже фирми като спектър нет ти предлагат 50 mbit fiber2home за същите пари, за които БТК ще ти предложи скапан интернет по кабел от времето когато дядо ти е живял в твоя апартамент!Dikata_BG написа:как го прецениrebel написа:От БТК ако е оптика - ок, ако е ADSL не се захващай изобщо!
Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Или съм тъп или е няква ултра-дупер промоция на тия измекяри - в сайта им не виждам цена 15лв/30мегабита + тв. Единствената оферта за ТВ + Нет е на стойност 15.80, но тя е със скапани 10 мегабита...@Дика: АДСЛ технологията е от преди 20 години. В България се ползва от 10 и към момента е на максимума като производителност.Dikata_BG написа:...Имам нямам ограничение в изходящата с колкото свалям с толкова и качвам в торентите да в чайка ми е оптиката а ИП-тв е в пъти по добро от всичко което съм гледал до сега. а за първите 3 месеца бях на 5лв и 100мбс с безплатна ип-твSteliyan's Life!
Коментар
-
В сайта и аз не го намирам но иди до някой от офисите имjenshen73 написа:Или съм тъп или е няква ултра-дупер промоция на тия измекяри - в сайта им не виждам цена 15лв/30мегабита + тв. Единствената оферта за ТВ + Нет е на стойност 15.80, но тя е със скапани 10 мегабита...@Дика: АДСЛ технологията е от преди 20 години. В България се ползва от 10 и към момента е на максимума като производителност.Dikata_BG написа:...Имам нямам ограничение в изходящата с колкото свалям с толкова и качвам в торентите да в чайка ми е оптиката а ИП-тв е в пъти по добро от всичко което съм гледал до сега. а за първите 3 месеца бях на 5лв и 100мбс с безплатна ип-твSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
За мен това което правят така наречените "ТВ оператори" е гадно. Пр**бават клиентите си с измислени канали,само при нас един какво си на ХД,сключваш договор за 18 мес. заради това че 20 дни ще гледаш имитация на ХД БГ канал за Евро 2012 и олимпиадата в Лондон. @Емо може и така да е,но това ли е начина за да си клиент на някой оператор/защото познаваш този човек от съпорта,ами утре като го няма?/.Аз лично не познавам никой от моя кабелен оператор, но това не пречи когато им се обадя и им кажа че имат проблем някакъв,те да ми обяснят подробно , а и след това Задължително да ми се обадят по Телефона да ме попитат дали всичко е ОК. Аз искам такова отношение!!
Коментар
-
Аз съм забелязал че това се случва при доставчици с калпав нет, а тези дето имат проблеми на 5 години веднъж, нямат свестен телефонен съпорт, а започват да философстват. И все пак предпочитам да съм на такъв доставчик, отколкото на някой дето ще звъня ден през ден и ще секефя че ми обръщат внимание, па майната му че няма нет :D Аз лично тук в Русе не съм чул някой да ги хвали тия бЛизу, само оплаквания има. Отделно не искам да се обвързвам са Интернет, ТВ и телефон на един доставчик. Прецака ли се, оставаш без връзка със света. Може да плащам 10 - 20 лв. повече, но винаги имам алтернатива под ръкаVesMil написа:За мен това което правят така наречените "ТВ оператори" е гадно. Пр**бават клиентите си с измислени канали,само при нас един какво си на ХД,сключваш договор за 18 мес. заради това че 20 дни ще гледаш имитация на ХД БГ канал за Евро 2012 и олимпиадата в Лондон. @Емо може и така да е,но това ли е начина за да си клиент на някой оператор/защото познаваш този човек от съпорта,ами утре като го няма?/.Аз лично не познавам никой от моя кабелен оператор, но това не пречи когато им се обадя и им кажа че имат проблем някакъв,те да ми обяснят подробно , а и след това Задължително да ми се обадят по Телефона да ме попитат дали всичко е ОК. Аз искам такова отношение!!
Категорично бягам с големи стъпки от всякакъв вид КАБЕЛНА ТВ вече. Писна ми от спрял ток по трасето, думнала гръмотевица по кабела, шум от комшийски телевизори ... Сат’лита му е майката :D
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Брях, един път да сме на едно мнение. Бях 3 години на локален доставчик, който за тия 3 години е имал 3 проблема - 2 заради профилактика на тока, но след 10тата минута изкараха генератор и нета тръгна и 1 защото падна Виваком и остави цяла БГ без нет, а тия превключиха на втория си опорен доставчик и пак нямах 10минути нет. А вечер просто нямат телефонна поддръжка - не, че някога нещо е ставало. Сървъра в офиса имаше ъптайм над година без да имам нито веднъж уведомление, че е имало проблем с връзката към него.Dido_Lyubenov написа:Аз съм забелязал че това се случва при доставчици с калпав нет, а тези дето имат проблеми на 5 години веднъж, нямат свестен телефонен съпорт, а започват да философстват. И все пак предпочитам да съм на такъв доставчик, отколкото на някой дето ще звъня ден през ден и ще секефя че ми обръщат внимание, па майната му че няма нет :D Аз лично тук в Русе не съм чул някой да ги хвали тия бЛизу, само оплаквания има. Отделно не искам да се обвързвам са Интернет, ТВ и телефон на един доставчик. Прецака ли се, оставаш без връзка със света. Може да плащам 10 - 20 лв. повече, но винаги имам алтернатива под ръкаVesMil написа:За мен това което правят така наречените "ТВ оператори" е гадно. Пр**бават клиентите си с измислени канали,само при нас един какво си на ХД,сключваш договор за 18 мес. заради това че 20 дни ще гледаш имитация на ХД БГ канал за Евро 2012 и олимпиадата в Лондон. @Емо може и така да е,но това ли е начина за да си клиент на някой оператор/защото познаваш този човек от съпорта,ами утре като го няма?/.Аз лично не познавам никой от моя кабелен оператор, но това не пречи когато им се обадя и им кажа че имат проблем някакъв,те да ми обяснят подробно , а и след това Задължително да ми се обадят по Телефона да ме попитат дали всичко е ОК. Аз искам такова отношение!!
Категорично бягам с големи стъпки от всякакъв вид КАБЕЛНА ТВ вече. Писна ми от спрял ток по трасето, думнала гръмотевица по кабела, шум от комшийски телевизори ... Сат’лита му е майката :DSteliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Брях, един път да сме на едно мнение. Бях 3 години на локален доставчик, който за тия 3 години е имал 3 проблема - 2 заради профилактика на тока, но след 10тата минута изкараха генератор и нета тръгна и 1 защото падна Виваком и остави цяла БГ без нет, а тия превключиха на втория си опорен доставчик и пак нямах 10минути нет. А вечер просто нямат телефонна поддръжка - не, че някога нещо е ставало. Сървъра в офиса имаше ъптайм над година без да имам нито веднъж уведомление, че е имало проблем с връзката към него.Dido_Lyubenov написа:Аз съм забелязал че това се случва при доставчици с калпав нет, а тези дето имат проблеми на 5 години веднъж, нямат свестен телефонен съпорт, а започват да философстват. И все пак предпочитам да съм на такъв доставчик, отколкото на някой дето ще звъня ден през ден и ще секефя че ми обръщат внимание, па майната му че няма нет :D Аз лично тук в Русе не съм чул някой да ги хвали тия бЛизу, само оплаквания има. Отделно не искам да се обвързвам са Интернет, ТВ и телефон на един доставчик. Прецака ли се, оставаш без връзка със света. Може да плащам 10 - 20 лв. повече, но винаги имам алтернатива под ръкаVesMil написа:За мен това което правят така наречените "ТВ оператори" е гадно. Пр**бават клиентите си с измислени канали,само при нас един какво си на ХД,сключваш договор за 18 мес. заради това че 20 дни ще гледаш имитация на ХД БГ канал за Евро 2012 и олимпиадата в Лондон. @Емо може и така да е,но това ли е начина за да си клиент на някой оператор/защото познаваш този човек от съпорта,ами утре като го няма?/.Аз лично не познавам никой от моя кабелен оператор, но това не пречи когато им се обадя и им кажа че имат проблем някакъв,те да ми обяснят подробно , а и след това Задължително да ми се обадят по Телефона да ме попитат дали всичко е ОК. Аз искам такова отношение!!
Категорично бягам с големи стъпки от всякакъв вид КАБЕЛНА ТВ вече. Писна ми от спрял ток по трасето, думнала гръмотевица по кабела, шум от комшийски телевизори ... Сат’лита му е майката :D
Е крайно време беше
:D
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар