Аз гледах и клипа от първия пост, и клипа на ферариста. Разликата в поведението на двамата е ОГРОМНА ! Сега моралистите, ай не се изцепвайте, че никога не превишавате скороста, и не сте опитвали, колко ще ви вдигне каляската ! Само си чешете езиците ( пръстите) ! Колко от Вас са минавали през една и същя дупка веднъж с 20 и веднъж със 150 км/ч , че ми развивате теории за дупките ? Ако има дупка на пътя, през която като мина с 20 км/ч може да ми откачи колелото, то същата дупка не се усеща като минеш със 150 км/ч през нея. То трябва да е ега ти и ямята за да те хвърли с тая скорост, а ако е такава яма, със сигурност ще я видиш от далеч и ще намалиш. Като не можете да карате бързо, налягайте си парцалките плътно в дясно и карайте с 20 км/ч , че току виж притичала някоя дупка по пътя :D Има бързо каране има и лудо каране . Аз карам бързо, ферариста също. Оня от първия пост кара лудо, за това го плюем. Защото не зачита никакви правила на пътя и се мисли за велик. Е ние не сме велики, просто сме бързи.

Коментар