Dimo_J написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде юруш, 140 вече по магистралите.....
Collapse
X
-
PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
-
nedialk00
хора, какво не ви харесва сега немога да разбера, разбирам промяната да беше 140 км/ч минимална задължителна скорост за движение по АМ в България, никой не ви кара да карате със 140, и съм сигурен, че всички, който сте писали тук много пъти сте нарушавали сегашното ограничение от 130, айде няма нужда да си чешем безпредметно езиците
Коментар
-
Dimo_J написа:ФЕРАРИСТ написа:Най - хубавата е около Пазарджик, после малко след ПД посока СТЗГ и т.н...... Ето доказателство, че сме по-европейци от всички:http://www.shofior.com/speed_limits.htmlАз поне не виждам някъде да има по-висока максимално разрешена скорост от 130, а от тоя списък от 27 държави съм карал по пътищата на 17 от тях... и знам, че пътищата им не отстъпват на нашите (меко казано).Просто сме царе да се правим на пичове и т’ва си е.
ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
nedialk00 написа:хора, какво не ви харесва сега немога да разбера, разбирам промяната да беше 140 км/ч минимална задължителна скорост за движение по АМ в България, никой не ви кара да карате със 140, и съм сигурен, че всички, който сте писали тук много пъти сте нарушавали сегашното ограничение от 130, айде няма нужда да си чешем безпредметно езицитеОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:ls1 написа:Доколкото разбрах новата позволена скорост е само за новите участъци от магистралите.
Коментар
-
Пропускате нещо.В закона си пише, че скоростта е в населени места 50, извън тях - 90 и на магистрали - 130 (140), АКО НЕ Е УКАЗАНО ДРУГО С ПЪТЕН ЗНАК.Т.е. изключително лесно е да се вдигне максималната скорост на 140, 150 или 200 без дори да се променя закона.Просто на съответния участък се поставя съответния пътен знак.Ама нали дупетатите трябва да си оправдаят още един ден в парламента... "работили" били.
Коментар
-
Проблемът не е в 140-те километра, те и сега не правят акт за такава скорост. Проблемът е в това, че настилката е лоша и като караш със 120, което е нормална скорост и застигаш и изпреварваш камиони и др. по-бавни ставаш мишена на бързаците. Та максимално допустима скорост от 140 не е много подходяща скорост за нашите стандарти за магистрала, понеже на участъците с бабуни ако загубиш контрол, какво ще пишат в протокола за ПТП?! Тогава несъобразена скорост ще е малко нелепо като констатация, предвид допуска за 140 като разрешена.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа:Проблемът не е в 140-те километра, те и сега не правят акт за такава скорост. Проблемът е в това, че настилката е лоша и като караш със 120, което е нормална скорост и застигаш и изпреварваш камиони и др. по-бавни ставаш мишена на бързаците. Та максимално допустима скорост от 140 не е много подходяща скорост за нашите стандарти за магистрала, понеже на участъците с бабуни ако загубиш контрол, какво ще пишат в протокола за ПТП?! Тогава несъобразена скорост ще е малко нелепо като констатация, предвид допуска за 140 като разрешена..
Коментар
-
nikolce написа:D. Stanev написа:Проблемът не е в 140-те километра, те и сега не правят акт за такава скорост. Проблемът е в това, че настилката е лоша и като караш със 120, което е нормална скорост и застигаш и изпреварваш камиони и др. по-бавни ставаш мишена на бързаците. Та максимално допустима скорост от 140 не е много подходяща скорост за нашите стандарти за магистрала, понеже на участъците с бабуни ако загубиш контрол, какво ще пишат в протокола за ПТП?! Тогава несъобразена скорост ще е малко нелепо като констатация, предвид допуска за 140 като разрешена..
Коментар
-
sharpradi написа:Immortal написа:140! Капата дали може да върви толкоз бавно на магистрала?!? Не съм я пробвал никогаНапример вчера от Пловдив (Радиново) до края при Стара Загора не паднах под 150. И не знам за какви бабуни говорите. Пътувам редовно.
Коментар
-
Kuku написа:Аз съм карал със 120км/ч на гадните участъци - не виждам какъв е проблема, освен неприятното усещане за пътуващите
Коментар
-
nikolce написа:+1 . Бравото със 130 - 140, като влезе в участък с бабуни и дупки, сменя ленти.
а разширителита на мостовета направо имам чуството че ще ми резнат джантите на две. ТА по въпроса, като беше 120 км/ч. пак съм карал с колкото съм преценявал. И до 170-180 стигал зависи от много неща. Тъйче все тая дали е 120 или 140. Още повече че половината магистрали нямат статут на магистрали. А тая към Дупница е направо уникат в световното пътно стройтелство- няма магистрала в света или архитект който да си позволи да направи магистрала с такъв наклон. пп без архитекта на тая естесвено.ппп Между другото е започнала пролетната фото сесия,
Снимали са ме да минавам през село Българене с малллллллллллллко над допустимото.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар