Колеги, много съм щастлив!Най-накрая намерих каквото търсех - Фиат Пунто 1,7ТД с три врати. Първата му регистрация е 22.12.1998 г. Има и климатик (при това работещ). Явно го е карал някой мераклия, защото е със спортни амортисьори и пружини и лети джанти. Майсторът, който ми сменя ремъците ми каза, че още си нямам представа, какво дизелово самолетче съм си взел (а той пък има Фиат Уно с двигател 1,9ТДИ от Темпра и Фиат 127 Кабрио-собствена изработка).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам си Пунтьо!
Collapse
X
-
Честитка колега, с здраве да си я караш и много много да те слуша. Аз още не съм намерил моито пунто 1.2 16V с АБС и 2 еърбега че и с клима ама се надявам скоро да стане иначе трябва да се примеря с 75-те коня на същия вариант или една делтичка 103 коня също ще ми заспиПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
The_Wicker_Man написа:Аз преди да си взема мойто пробвах едно Пунто 1,9 печка. Алеле майко. Не даваше да се близне педала за газта. Като изтребител бешеSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Страхотна машинка. Вече пет месеца се радвам на придобивката. Само че е с 4 врати. Да ти кажа голяма работа е. Един пример: В неделя бягахме от жегата на балкан - четири човека +детенцено ми(не го броя защото няма 6кг.), багаж, детски колички и т.н. с климата включена. По баирите нямаше никакъв проблем. Направо се изумих. А как ме бяха наплашили с изказвания от рода на: "Като включа климатика си удрям главата в кормилото" или "Все едно дърпам кола".... ЧЕСТИТО...Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
n_nikolow написа:Обаче в града с пуснат климатик на 1-ва и 2-ра няма хал да диша - чак на 3-та след 3000 об. тръгва като за пред хора :DFiat Punto 1.7TD
Коментар
-
n_nikolow написа:...Обаче в града с пуснат климатик на 1-ва и 2-ра няма хал да диша - чак на 3-та след 3000 об. тръгва като за пред хора :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар