kosta написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Дръж се мъжки пу*ко!Irka написа:Оплакване - чувствам се отвратително.Сега това сигурно ще зарадва много хора, ама не ми дреме.
Не се поддавай на емоции, усмихвай се, дори да ти се плаче.Бъди Безразлична към проблемите, не им обръщай внимание, игнорирай ги. Знаеш, че това ти помага и така се справяш с трудностите. Гоуе глауатаНе винаги ще е така!Сама избираш дали Бавно да умираш или да Бъдеш звезда до края
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
А да си лягала скоро на релсите? Оплаквам се: Руснаците намалиха метана за България, по метан станциите го вдигнаха... вече и в Сливен, където до онзи ден беше 1.70, вече е 1.80...На Дебелтския Лукойл до Бургас вчера беше 1.69...Що бе, аланкоолу го вдигате, като руснаците го намаляват?!?Оплаквам се още: Сутринта казаха, че най-вероятно магистралата до в къщи няма да я отворят на 01.07, както беше съобщено, а не по-рано от поне 20.07.Alisiq написа:Мрън: Тази сутрин се чувствам като прегазена от влак
/не съм купонясвала, ..../
Коментар
-
1.90 е тук, в събота разкоствам всичко и минавам на ЛПГ, 14 градско газ да ми гори ми излиза 1:1 с метана(8.5кг градско)Immortal написа:Оплаквам се: Руснаците намалиха метана за България, по метан станциите го вдигнаха... вече и в Сливен, където до онзи ден беше 1.70, вече е 1.80...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
:D не е от чашата вино, по-скоро е от това, че си легнала...С 23Мрън: Тази сутрин се чувствам като прегазена от влак
/не съм купонясвала, само една чаша вино и си легнах с 23-00 ../
( шегувам се, дано това малко пооправи състоянието ти
)Мен пък ме тресе адски мързел- голямо оплакванеоплакване 2( пак е голямо)- смяна на носачи и накрайник
( не ми е много гадно, защото докато се разтропат минах 50 хиляди с тях из наще пътища, пък не знам от колко км преди това са на тая кола...
)хвалба: не се сещам
Коментар
-
Хвалба: Снощи открихме старата нова дискотека! Моите приятели поръчаха бутилка уиски, управителя донесе още една, защото сме били редовни клиенти на веригата заведения!Оплакване: Не пия уиски
Хвалба/оплакване: Естествено имаше доста пийнали покрай нас и естествено стана мелето. Трябваше да влизам в роля да разтървавам! И аз изядох нещо като женски шамар от едно 60 килограмово човеченце, ама после си го върнах! На мен ми няма нищо, а на оня му шурна кръв от веждата и онемя, чак се уплаших! Вечерта приключи в Макдоналдс
Мразя такива неща, но с приказки нищо не се получи, а няма да стоя спокоен с риск да ме бият
Коментар
-
Е как нема ти е гот. Като знам аз как се чувствах при раждането и на Ванко и на Калинчето. Такова чувство не може да се опише.veselin10 написа:ХВАЛБА: Пуснах отделна тема щото ми е много гот

Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Хвалба: Преместих онова чудо с прословутата грешка Р0236 май беше дето като се намокри и колата се спъва...Та вече няма как да се намокри
Оправих си запалката. Беше и изгорял бушона. Оправих си всички щипки на кората на багажника.Утре ще ходя за риба.Мразя да съм сам в отпуската си....супер ми е скучно...Оплакване: В неделя ме поканиха на барбекю, а аз няма да имам време да отида
((Оплакване: Запалих се да отида на Рали България ама няма да стане моята работа...Оплакване: Следващите 2-3 седмици ще са ми зверски натоварени....
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse

Оплаквам се. И да искам все тая. Няма.
Коментар