emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на автомобил
Collapse
X
-
Ти да мълчиш, не стига че смени марката, ами и горивото
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Нали знаеш че човек дори и добре да живее се налага да си купи комби, ако не вярваш питай Попаров, ама знам и ти имаш доста опитD. Stanev написа:Даа... май следващият баровец с Либра си тиS_BANKOV написа:Тоя пък баровец, не стига че кара Либра дизел и я засичал пълно - пълно, че и 5 пътиD. Stanev написа:[... поне 5 пъти пълно-пълно и показва точно.

Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ми да ме пита,ама и на него му е ясно.Все пак и той е с Либра комби.Иначе да си кажа по добър фиат от либрата не бях карал.S_BANKOV написа:Нали знаеш че човек дори и добре да живее се налага да си купи комби, ако не вярваш питай Попаров, ама знам и ти имаш доста опитD. Stanev написа:Даа... май следващият баровец с Либра си тиS_BANKOV написа:Тоя пък баровец, не стига че кара Либра дизел и я засичал пълно - пълно, че и 5 пътиD. Stanev написа:[... поне 5 пъти пълно-пълно и показва точно.

FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Гадняр, твоята Мареа я бях видял веднъж на ОМV на Хемус.Не ми е непозната тъй да се каже, близка я чуствах, а ти така да направишsimeon3000 написа:Пикасо, Микасо, Рендета разни, ходих, гледах всякакви подобни легени и ... днес платих Либра 2.4 140 коня
Майната му, че ще давам 100-200 лв. повече на година за данъци и застраховки, но пък ще се возя с кеф 
Да ти е честита Либрата и много да те слуша.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар