Снощи се прибрахме от Трявна, Търново, Елена, голям кеф пътя супер, ..........сега защо всички некадърници карат ГОЛФ, МЕРЦЕДЕС и БМВ, незнам ама тези семислят за неуязвими, или безсмъртни незнам кое точно. Реших да не мъча колата и само 90-110/120 през целия път дето минахме 1000км. единствените простаци бяха с тези коли (е имаше и една лада ама то там комплекси се избиваха, а и ладата яко върви надолу вдига 130 ама на баира пада на 60

) как е възможно да караш в насрещното по завоите, да изпреварваш колона от три дълги камиона ей така насляпо без да можеш да се скриеш? :отговор Вземи си ГОЛФ много вървят.а тези пък дето си сложили по едни цветни лампи кви са? карат срещу мен двама такива луди и вобще не се прибраха аз спирачи по банкета само и само да се разминем без да ни размажат.
и други двама с мерцедеси: след 50м започва магистралата 3 платна......а тези тъпаци светнали лампите и едвам намалиха зад мен (който знае откъде започва магистралата от шумен за варна) има един участък от 1км. дето караме в две ленти всички коли, там си е почти винаги опашка докато стъпим на магистралата ама тези кретени не могат да изчакат , как не ме отнесоха отзад не разбрах, после единия понеже нямаше място замалко да отнесе табелата където започва магистралата понеже не може да изчака 1 секунда и кара срещу колоната натисна човека за да може да се прибере и после отпрашиха..........просто ??????ЗАЩО ГОЛФ, МЕРЦЕДЕС И БМВ = 99% КРЕТЕНИЗЪМ НА ПЪТЯ, то това си е направо диагнозаКАТ трябва като видят тези коли и да ги спират, че малко да им се проветрят мозъците преди пак да тръгнат

Коментар