Immortal: не е точно така. Хората, които познавам, и които могат да си позволят скъпи коли, ги карат на бензин. Проблемът е в това, че българинът има примерно 5000 лева в джоба и си купува кола за 10000 и после се чуди от къде да вземе пари за останалите неща. Почти всеки път, като отида да проверя климатика, има някой с джип за над 50 000, който, като му кажат сметка от 100-200 лева за обслужване и зареждане, се държи като пълен идиот, спори, че било много и от къде ги вадели тия цени. Тук наблюдавам същата тенденция - колегата едва ли ще вземе повече от 1500 -2000 лева, но се е хвърлил на доста по-скъпа кола с доста по-скъпа поддръжка, вместо да си вземе същата или по-евтина. А от въпроса му колко ще вземе става ясно, че едва ли може да отдели пари да си купи кола в момента. Колега, слушай кака си, вземи саксото или пежото, или някое браво, пък пак му сложи газ или метан.doichinov: АКо попаднеш на читав екземпляр - взимай.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор На Автомобил
Collapse
X
-
ele написа:Immortal: не е точно така. Хората, които познавам, и които могат да си позволят скъпи коли, ги карат на бензин.
Коментар
-
ele написа:Колега, слушай кака си, вземи саксото или пежото, или някое браво, пък пак му сложи газ или метан.doichinov: АКо попаднеш на читав екземпляр - взимай.Французите коли НЕ могат и не трябва да правят. Имал съм едно Пежо, пак това няма да си го причиня. Не съм толкова богат за да го карам и да е всеки ден на ремонт. Мерцедес по евтино щеше да ми излезне.
Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:ele написа:Колега, слушай кака си, вземи саксото или пежото, или някое браво, пък пак му сложи газ или метан.doichinov: АКо попаднеш на читав екземпляр - взимай.Французите коли НЕ могат и не трябва да правят. Имал съм едно Пежо, пак това няма да си го причиня. Не съм толкова богат за да го карам и да е всеки ден на ремонт. Мерцедес по евтино щеше да ми излезне.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз имах една жена, дето се развали и ме изостави. Всички жени са такива и повече няма да си го причиня товаТочно така звучат горните ви писания.Аз пък съм имал 5 италианки, една от тях постоянно се чупеше, ама постоянно... останалите пък са като нови - не се чупят, само консумативи сменям.Ха сега де?!?Като не сте гледали като купувате - после се каете... ама както се казва в една реклама: "После ебеoeе нема каеoeе"
http://www.youtube.com/watch?v=CfUbM5cAEAE
Коментар
-
Всеки сам си решава как ще си харчи парите. Дали ще зарежда газ или бензин, си е лично негова работа.Ако вие му давате парите, тогава имате право да му казвате как. Много сте ми интересни.Еле, ти пък как така реши, че човека нямал възможност да си позволи кола от списъка му..да не би да имаш кълбо у вас и да хвърляш боб, или гледаш на кебапчета? Питам щото имам малко проблеми и ако можеш да ми решиш въпроса, май имам черна магия?!?
Коментар
-
ele написа:Тук наблюдавам същата тенденция - колегата едва ли ще вземе повече от 1500 -2000 лева, но се е хвърлил на доста по-скъпа кола с доста по-скъпа поддръжка, вместо да си вземе същата или по-евтина. А от въпроса му колко ще вземе става ясно, че едва ли може да отдели пари да си купи кола в момента. .и се обезсмисля купуването на тази кола. Колата ми трябва за ежедневно градско каране и удобна за извънградско, не знам коя е подходящата кола затова се обърнах към колегите. П.С- Бившото ми Браво гореше около 9-10/градско и към 6-6.5 извънградско. Нещо такова търся. Но да има разнообразие не искам да вземам пак такава кола
Доста доволен останах от нея, дизайн и екстри с красив вид и евтини части. Това за мен представлява "Бравото"
Коментар
-
На пържоли гледам.Това за метана и газта го казах по друг повод, ама кой да чете - не мисля, че една алфа дизел е толкова тромава, че да бъде пренебрегната, само щото е дизел. coolboby: ми той сам пита, що да не му кажем на човека???? MaRtInHoOo: За да ти излезе към 4000, търси нещо към 3000, щото не ти е само обслужването на колата. Щом бравото ти допада, купи си пак браво. А алфата не ти влиза в сметките, ако е бензинова и не я обгазиш, щото със сигурност дава над 10 разход в града. Вземи си дизел, ако няма да навърташ много километри. Голфът също не е лош избор, стига да не попаднеш на някой кенеф, но това важи за всички коли втора ръка.Успех с търсенетоВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
MaRtInHoOo написа:ele написа:Тук наблюдавам същата тенденция - колегата едва ли ще вземе повече от 1500 -2000 лева, но се е хвърлил на доста по-скъпа кола с доста по-скъпа поддръжка, вместо да си вземе същата или по-евтина. А от въпроса му колко ще вземе става ясно, че едва ли може да отдели пари да си купи кола в момента. .и се обезсмисля купуването на тази кола. Колата ми трябва за ежедневно градско каране и удобна за извънградско, не знам коя е подходящата кола затова се обърнах към колегите. П.С- Бившото ми Браво гореше около 9-10/градско и към 6-6.5 извънградско. Нещо такова търся. Но да има разнообразие не искам да вземам пак такава кола
Доста доволен останах от нея, дизайн и екстри с красив вид и евтини части. Това за мен представлява "Бравото"
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар