Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

След терасите следват климатиците

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    Jimy написа:
    За цветовете никой няма право да се бърка, поне в момента?! Но за начина на полагане и вложените материали би трябвало!!! Примерно ,стиропора е адски горим ... защо въобще се предлага на пазара, като топлоизолация ???
    EPS (по народно му стиропор, стериопор и прочее производни) е трудногорим материал:Клас на горимост Евроклас Е (според EN 13501-1) или трудно горим В1 и не капещ Tr1.Относно климатиците - и мен ме дразнят как са разхвърляни по фасадите, загрозяват. Всяко едно външно тяло монтирано по различен начин, с разкривени тръби, различни изолации и т.н. Капят по пешеходците, образуват опасни висулки през зимата, някой китайски боклуци издават шум по-силен от тунингован пернишки гоуф със марков китайски Ремус.Трябваше да въведат ред още преди 10-12 години, когато почнаха да стават масови. Но това нямаше как да стане, защото администрацията копа ферми във фейсбука, а не си блъска главата с проблеми, камо ли тяхната превенция...

    Коментар


      #47
      Аиде поне като нямаме продажби поне да местим външните тела работа ще ни отворят.
      Обичам си работата.

      Коментар


        #48
        Valentin_V написа:
        Аиде поне като нямаме продажби поне да местим външните тела работа ще ни отворят.
        И ето имаме участник познал ТОЧНИЯТ резултат.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

        Коментар


          #49
          Аз лично подкрепям идеята на главния архитект, но смятам, че до реални действия няма да се стигне. Всеки един преди да си остъкли терасата или сложи климатик, е трябвало да прецени дали това е законно, и не на последно място да се замисли дали жилището му от страни е приятна гледката. Аз и още няколко съседи постоянно водим борби с наглите интернет оператори, които в коридорите на блока правят опити да поставят кабели и кутии където им е кеф. За сега се справяме добре. Значи е възможно хората да имат интернет и да няма кабелаци и кутии в коридорите. Въпрос на желание и естетика. Примерно имам един съсед който е поставил климатика си на терасата, така той не се вижда на фасада. Естествено ако имаше остъклена тераса не би могъл да го стори. ( :D ) Трябва да се въведе ред в жилищните сгради защото те започват да приличат на гета. Междудругото добра е идеята да се започне първо с обществените сгради - нека се даде пример!

          Коментар

          Working...
          X