Реших да пусна поредната тема за "мрънкачи" (както би ни определила една наша колежка), след това, което видях преди малко.Нека в тази тема да "мрънкаме" от нещата, от които не сме доволни, и да споделяме какво сме направили, за да не са такива.Ето това ми се случи преди малко:Отидох да платя тока в местния пощенски клон (втория по големина в града).Вътре има десетина гишета, както и огромна отоплена зала с пейки отстрани.ОБАЧЕ: Охраната (някакъв опърпан пенсионер с униформа на СОТ-аджийска фирма) пуска в салона само по един човек, когато отвътре излезе някой. При условие, че вътре има не повече от по двама човека на гише.Хората, предимно пенсионери, биват държани в студеното предверие на салона.на въпроса ми "за какво е направена тази огромна зала и за какво са тези пейки, ако не се използват", "охраната" каза - не знам, така ми е наредено.Попитах го "кой ви ги дава тия нареждания" - отговорът беше "шефовете". Къде са? Ми няма ги тука.Те тва е. За вчерашната случка с падналите кабели ви разказах... Обезопасих мястото, обадих се на EVN, предупредих ги, че има паднали кабели, да не включват тока преди да ги оправят... въпреки това само 30 мин след това са включили тока... Добре, че не е станал инцидент. До вечерта ги бяха оправили де.Ето снимка от днес:

Коментар