Re: За културата на пътя
Да ти имам културата колега. Как вообще не те е срам да пускаш такава тема? Знаеш ли как се спира от 200 зад някой като теб, дето си прави разходки по магистралата и не си гледа в огледалата? Без да обвиняваш човека с халогените щото ако не се съобразяваше със скороста с която той кара, щеше да те отнесе като куцо пиле домат. Следващия път може и на такъв да попаднеш.
deqnak__ написа:

......и за да разбереш какво говоря.....в протокола от аутопсията на въпросният младеж колегата написа дословно" травматични ампутации с множество физически наранявания, получени със силата на удари от тъп предмет, абсолютно несъвместими със живота....."Не приемай лично поста, ама ти е бедна фантазията какво съм виждал там при него, а аз ходя често.......въпросният младеж е изпреварвал с над 200 клм на магистралата, попаднал е на силно намокрен участък от пътя, следва аквапланинг, загуба на управление на автомобила, разходил се е добре по мантинелите, няколко пъти се е обръщал по капак и накрая е пробил лявата мантинела, след което колата се е нанизала в нея.........нямаш си и на представа какво значи да гледаш абсолютно разчленен до неузнаваемост труп, на който ни пол, ни възраст можеш да разбереш..........толкова много мога да разказвам, че ако се наложи, бих станал прес-аташе на отделението по съдебна медицина в нашият форум...Така че умната...с шофирането и с изказванията....!!!
Коментар