Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
На кой му дреме за накой си човек, хора много... Парите обаче по дефиниция са крайни и не в затвора, ами и утрепват ако провалиш на някой плановете за печалба...Няма да мине това. И да мине - друго ще се измисли. Ще си пращаме криптирани, заключени и кодирани DVD-та по пощата ако трябва... Ако те хванат - забравил съм паролата, не е мое, незнам... Ще има бум на анонимните пощенски кутии. Какво, ще те изтезават ли за да докажат, че лъжеш?
Аз знам ,че има начини...Винаги има начини...Мисълта ми беше друга...Само погледни престъпленията на двамата от снимката...Собственикът на Megaupload ,който използвахме всички ,е осъден на 50 години затвор...А човек ,който е убил ,след това изнасилил и изгорил жена е осъден на 20 години затвор...Доста преиграват с тези авторски права...Това исках да кажа...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Аз знам ,че има начини...Винаги има начини...Мисълта ми беше друга...Само погледни престъпленията на двамата от снимката...Собственикът на Megaupload ,който използвахме всички ,е осъден на 50 години затвор...А човек ,който е убил ,след това изнасилил и изгорил жена е осъден на 20 години затвор...Доста преиграват с тези авторски права...Това исках да кажа...
Тая картинка циркулира от няколко дни из нета. НИЩО ВЯРНО НЯМА В НЕЯСобственикът на Мегаъплоуд още не е стигнал до съда. В момента е задържан в Австралия и не се знае кога и дали ще бъде осъден.Собствениците на PirateBay са осъдени на по няколко месеца затвор, като вероятно няма да лежат изобщо.
От друг форум, не е уточнен автора:Под игото - 2018 годинаИ така, представете си 2018 г. Обикновено софийско жилище.- Тате, може ли да смъкна от сметката ни 99 долара? Трябва да купя една книга.- Така ли? Коя книга?- Ами, на тоя... Вазов.
Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Сравнението не е коректно. Ти даваш книгата да се прочете. И вече я нямаш. Виж, ако направиш копие и му я дадеш вече има две книги. А не една, която ту единия ту другия да чете. Има разлика.
Някой прочете ли целия текст на това споразумение? Коментарите и големия шум според мен са много преувеличени. Все си мисля, че дори и сега си има закони, които да вършат това, което е написано в този документ. От него аз виждам само едно последствие - създаването на още администрация.
Някой прочете ли целия текст на това споразумение? Коментарите и големия шум според мен са много преувеличени. Все си мисля, че дори и сега си има закони, които да вършат това, което е написано в този документ. От него аз виждам само едно последствие - създаването на още администрация.
А между редовете чете ли?
Четох. И само някои неща ми направиха впечатление, честото използване на думата "може". И това, че някои хора могат да използват споразумението за нелоялна конкуренция спрямо други, примерно задържането на стоки на митница по подозрение, че са фалшификати. Е имаше споменаване на обезщетение в такива случаи когато се окаже, че претенциите са неоснователни, но както казах има много пъти "може".
Да повдигна малко темата с поглед от друг ъгъл - за какво точно ни карат да плащаме:"Как "творците" у нас печелят под прикритието на Сopy/PasteБългарските автори непрекъснато искат пари от обикновения потребител, защитават ACTA, а в същото време, меко казано, заимстват чужди продукти... "http://www.segabg.com/article.php?id=588278
Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар