Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво карат в Белгия ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Какво карат в Белгия ?

    Какво ли не, картинката е пъстра, има обаче доста БМВ-та. Фиатите са малко, но има. Има и Ланчии, които за момента са най-изгодни за купуване като нови (според един познат). Прави впечатление не наличието на много скъпи и нови коли, а това, че колите, каквито и да са, са поддържани добре и изглеждат добре, включително и разни Рена 19, Голфове 1 и 2 и други такива. Видях дори и една Фиеста като мойта.
    Тойота Приус

    #2
    Ми хората по другите страни си пазят колите.И аз съм го забелязал , както и мои приятели.Просто аз си го обяснявам с това че те си имат...хммм как да го кажа,може би нещо като култура на шофиране.А оттам идва и идеята за пазене на колите!Също така там ги няма тези неща от сорта на "шефче гле’и к’ва нова Г-клас-а си купих".Никаде другаде по света го няма тва дето е тук да се карат толкова много некви лъскави и черни возила.Тук само се чудят някои хора(по мои наблюдения никак не са малко вече тези хора) как да покажат на останалите колко пари имат!
    FIAT Punto ELX 1.2 75

    Коментар


      #3
      В съседна Холандия картинката е пособна - Фиатите се броят на пръсти. А това че са им запазени и чисти колите се дължи както казваш на КУЛТУРАТА по пътищата, и на песъчливата почва която не цапа колите. Като добавими и много добрата отводнителна/дренажна система - трудно можеш да си оклепаш колата...
      1997 Brava 1.6, 16V

      Коментар


        #4
        И на факта, че за мръсна кола глобяват
        no pain no pain

        Коментар

        Working...
        X