Хах тая тема ще вземе да граничи с параноята......Едва ли някои ще ви вземе Фиата..Най много докато е запалена, някои скитник да влезне да се постопли.Друго не виждам какво може да стане...Такива кражби има да,но се отнасят за скъпи автомобили.Аз лично от 4 години не си заключвам колата изобщо.Даже лятото ми се е случвало 5-6 пъти да си паля цигара от запалката в колата и после я забравям на контакт цяла вечер.Сутринта се чудя къде ми са ключовете а те на боша..хаха..Е живея в къща но колата си е на пътя....Не карам кой знай каква кола за да се притеснявам......
П.С..Излиза че и аз съм от тъпите...хаха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не оставаите колата запалена без надзор
Collapse
X
-
Ключара се опитва да ни впечатли че Е македонец.nedialk00 написа:абе ключар, баце, защо пишеш така ?? от невнимание ли от какво ?
Ама я го знам дека он Е от София.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Аз пък съм свикнал винаги като сляза от колата да я заключа независимо къде и за колко време отивам.Оставям я да работи единствено ако съм в нея или около нея,дори ако спра пред блока и да трябва да се кача до вкъщи за няма и минута пак си я ключа,може да изглежда смешно,но съм си изградил този навик и вече го правя неволно.Дори днес спирам със служебното Пунто на някакво ОМВ между Русе и Търново за кафе и спирам точно до вратата и колата я виждам през цялото време,но по навик я заключих
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Не е толкова скъпо колкото ви се струва.http://www.lesibg.com/index.php?main...products_id=78kosta написа:аз мога да си сваля дистанционното от връзката и като слеза от колата да я заключа, а тя да си работи. Така и правя де...
ма не съм пораснал още да я паля с дистанционно от балкона .....
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Те тия всички защити са предвидили, само няма защита срещу това да си оставил колата на скорост.Tornado написа:Не е толкова скъпо колкото ви се струва.http://www.lesibg.com/index.php?main...products_id=78kosta написа:аз мога да си сваля дистанционното от връзката и като слеза от колата да я заключа, а тя да си работи. Така и правя де...

И с тоя опит за повторно палене ако угасне. Представям си колата пали тръгва удря се в нещо и гасне, след това тая джаджа пак я пали и така докато не остане двигател отпред. Или докато изпочупи всички коли на паркинга.
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Аз сутрин като разхождам кучето я паля, но на Мареата ключа се вади при запален мотор, заключвам ключалката, защото пък дистанционното не работи като е запалена и се прибирам на топло докато жената се приготви да тръгнем за работа.FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
Аз с Фордовете процедирам така: Паля и заключвам само с дистанционното и алармата се включва на безшумен режим, обаче ако колата бъде похитена, респ.отворена алармата изключва тоците и няма палене без дистанционното...На Мерца щях да слагам модул за дистанционно палене, щото е автомат и няма опастност да го забравя на скорост,обаче семейството се увеличи "резко" и минах на комби и сега мечката е за продан Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Иначе за форделите не се безпокоя... дори някой да ги открадне после ще ме търси да ми ги връща Yellow_Flash_Colorz_PDT_05M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Не четеш а?ако автомобилът Ви е с ръчни скорости - отпускането на ръчна спирачка за да потегли веднага гаси двигателя.- Следи за работата на двигателя (обороти или напрежение);- Настройка за типа двигател - дизел или бензин;- Автоматично изключване на контакта при изгасяне на двигателя;- Възможност за автоматичен повторен опит за запалване при неуспешен първи;- Следене за включена скорост и ръчна спирачка;- Докато модулът е включен (двигателят работи) мигат аварийните мигачи.Срещу 3-4000 лв. може да си поставиш печка която също е с дистанционно управление.infineon написа:Те тия всички защити са предвидили, само няма защита срещу това да си оставил колата на скорост.Tornado написа:Не е толкова скъпо колкото ви се струва.http://www.lesibg.com/index.php?main...products_id=78kosta написа:аз мога да си сваля дистанционното от връзката и като слеза от колата да я заключа, а тя да си работи. Така и правя де...

И с тоя опит за повторно палене ако угасне. Представям си колата пали тръгва удря се в нещо и гасне, след това тая джаджа пак я пали и така докато не остане двигател отпред. Или докато изпочупи всички коли на паркинга.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Само ми е интересно как ще го следи това за включена скорост. Може би трябва някакъв датчик на лоста но ми се вижда прекалено сложно.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Колега при тебе бензина да не е 50 ст литъра?wazmo написа:Аз сутрин като разхождам кучето я паля, но на Мареата ключа се вади при запален мотор, заключвам ключалката, защото пък дистанционното не работи като е запалена и се прибирам на топло докато жената се приготви да тръгнем за работа.
Бензинов двигател на място дава доста сериозен разход студен.
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Е.... това го правя само когато е много студено, обикновено паля и тръгвамinfineon написа:Колега при тебе бензина да не е 50 ст литъра?wazmo написа:Аз сутрин като разхождам кучето я паля, но на Мареата ключа се вади при запален мотор, заключвам ключалката, защото пък дистанционното не работи като е запалена и се прибирам на топло докато жената се приготви да тръгнем за работа.
Бензинов двигател на място дава доста сериозен разход студен.FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
Чак пък 3-4 хил.лв.?!?!?!?!?!?! Една прилична мокра печка на старо е около 5-600лв, монтажа 4-500 => тотал неповече от 1000лв, но при всички случаи си заслужават, ако не мислиш дапродаваш автомобила в следващите 5-6 години...Tornado написа:Срещу 3-4000 лв. може да си поставиш печка която също е с дистанционно управление.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар