коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Коцев, да ме прощаваш, ама се излагаш като кифладжия.Аз разбирам, че си от поколение, което е свикнало да има една версия и да вярва в нея, ама ...Ей за това ще ни управляват още доста време подобни на Цв Цв дебелокожи, бездарни, но нагли и приказливи некадърници. Защото не мислите с главите си, а каквото каже ББ или Цв Цв, това е истина.Съдията да пише обвинителен акт. Ако искаш и дознанието да прехвърлим на съдиите? Имаш нет, прочети някой сериозен сайт, да видим колко дела бяха упоменати първоначално. Попрочети и защитата на жената, качила я е в нета. 50 дела?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
Предполагам, че просто използват човек с опит в региона.Защото за американците като се каже "Балкани", и им е все едно точно за коя страна става въпрос. Мисля, че това горното, дето си го написал е малко параноично. У нас няма условия за подобно нещо.ls1 написа:То ясно това. Но все пак сега идва човек, който е с опит в ситуация на формиране на държава в държавата на етнически принцип с преливане на влияние от съседна страна.
Коментар
-
А знаеш ли колко бързо може да се създадат... Необходим ти е само 1 идиот и 3-4 подкупни медии....Пу, пу ... Да не ме чуе дявола...Immortal написа:Предполагам, че просто използват човек с опит в региона.Защото за американците като се каже "Балкани", и им е все едно точно за коя страна става въпрос. Мисля, че това горното, дето си го написал е малко параноично. У нас няма условия за подобно нещо.ls1 написа:То ясно това. Но все пак сега идва човек, който е с опит в ситуация на формиране на държава в държавата на етнически принцип с преливане на влияние от съседна страна.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Едно престъпление, представено, че е на верска основа, раздухано подходящо и лавината е тръгнала.Immortal написа:Ами не. Хубавото е, че по манталитет и българите, и турците сме еднакво мързеливи. Повече си обичаме чашката и масата, отколкото да се трепем за нечий кеф.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
нема нужда от лавини - те бунтовниците си ги внасят. аз все пак се надявам, че няма да се стигне дотам. все пак цялата си държава сме им подарили, като щракнат с пръст и веднага се изпълнява. е, вярно, че и някои европейски фирми гребат в меда, но пак повечето са английски, т.е. все тая.п.с. ББ е титанkiro_of_the_day написа:Едно престъпление, представено, че е на верска основа, раздухано подходящо и лавината е тръгнала.Immortal написа:Ами не. Хубавото е, че по манталитет и българите, и турците сме еднакво мързеливи. Повече си обичаме чашката и масата, отколкото да се трепем за нечий кеф.
браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse

Така ще се избегне тафтологията!

Коментар