А Киро ги разбира тия работи!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не знам дали ги разбирам... Но опита ми и допира ми със системата от 1998г. насам- това сочи.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Кат добавим и че печеният адвокат обикновено е бивш следовател и колега на разследващия...nikolovvd написа:Затова народа казва - "Желязото се кове докато е горещо!"Разследващият като направи един малък "случаен" пропуск и си докараш един печен адвокат веднага падат обвиненията.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Ето потвърждение и от чужбината, че по-голям путьо за премиер не сме имали:http://dnes.dir.bg/news/pravitelstvo...-11419089?nt=4VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Да бе и аз трябва да вярвам на това,като сложиш Костов,Виденов,и мишока Станишев преди Б.Б ще добиеш представа дали е путьо.Ама ме съмнява да го направиш като се има предвид,що за мислене имаш.Явно слънцето ти идва в повече във Кюстендил,охлади се малко.kiro_of_the_day написа:Ето потвърждение и от чужбината, че по-голям путьо за премиер не сме имали:http://dnes.dir.bg/news/pravitelstvo...-11419089?nt=4
Коментар
-
На какво да вярваш? Ти с главата си ли мислиш или с телевизора си? Какво мислене имам?Как пък за 3 години като взе едно решение човека с ножичката веднъж не го отстоя докрай?slayer_1 написа:Да бе и аз трябва да вярвам на това,като сложиш Костов,Виденов,и мишока Станишев преди Б.Б ще добиеш представа дали е путьо.Ама ме съмнява да го направиш като се има предвид,що за мислене имаш.Явно слънцето ти идва в повече във Кюстендил,охлади се малко.kiro_of_the_day написа:Ето потвърждение и от чужбината, че по-голям путьо за премиер не сме имали:http://dnes.dir.bg/news/pravitelstvo...-11419089?nt=4VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Мдааа... Те в чужбина са гола вода - друго си е наш умник Бойко! Нормална практика: Правиш обществено обсъждане, виждаш всички гледни точки, избистряш си позицията, вземаш решение, гласуваш го, отстоявашго, бетон си.Бокова действетилност:В парламента гласуват нещо, Боко се репчи, че това е най-правилното, никога няма да го промени, минават два дни, излизат 20 души на протести, Боко нарежда на Цецка или на Роската да поправат, съответно наложат вето, защото това е тъп закон, прегласува се, накрая имаме нещо съвсем друго от първочалното и най-най правилното. Всички ни се смеят. Първия път, втория път. На третия път ни разбират, че сме смотаняци и никой не идва да инвестира поради непредвидимостта на законодателството. Пиле у кълчища...Sev написа:тия в чужбина много да не знаят, видяхме ги кво правят...и кви пари подариха на гърцитеа дали е п... или не...ако не се вслушва в хората - зле, ако се вслушва - пак зленяма угодияVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Ти хубаво ги плещиш врели некипели,ама бас хващам че ако беше бетон мнението му ти друго щеше да приказваш.И то е:На сега Бойко тиквата що не го върне този закон и нов да приеме:край на цитата.Ти угодия нямаш,ти и още много други.Ако човек прави нещо защо го прави ако не защо не го прави.Затова ти казах жегата май ти е дошла във повече.Няма ли някой обществен басейн малко да се поохладиш?kiro_of_the_day написа:Мдааа... Те в чужбина са гола вода - друго си е наш умник Бойко! Нормална практика: Правиш обществено обсъждане, виждаш всички гледни точки, избистряш си позицията, вземаш решение, гласуваш го, отстоявашго, бетон си.Бокова действетилност:В парламента гласуват нещо, Боко се репчи, че това е най-правилното, никога няма да го промени, минават два дни, излизат 20 души на протести, Боко нарежда на Цецка или на Роската да поправат, съответно наложат вето, защото това е тъп закон, прегласува се, накрая имаме нещо съвсем друго от първочалното и най-най правилното. Всички ни се смеят. Първия път, втория път. На третия път ни разбират, че сме смотаняци и никой не идва да инвестира поради непредвидимостта на законодателството. Пиле у кълчища...Sev написа:тия в чужбина много да не знаят, видяхме ги кво правят...и кви пари подариха на гърцитеа дали е п... или не...ако не се вслушва в хората - зле, ако се вслушва - пак зленяма угодия
Коментар
-
Все едно ти плаща заплатата...slayer_1 написа:Ти хубаво ги плещиш врели некипели,ама бас хващам че ако беше бетон мнението му ти друго щеше да приказваш.И то е:На сега Бойко тиквата що не го върне този закон и нов да приеме:край на цитата.Ти угодия нямаш,ти и още много други.Ако човек прави нещо защо го прави ако не защо не го прави.Затова ти казах жегата май ти е дошла във повече.Няма ли някой обществен басейн малко да се поохладиш?kiro_of_the_day написа:Мдааа... Те в чужбина са гола вода - друго си е наш умник Бойко! Нормална практика: Правиш обществено обсъждане, виждаш всички гледни точки, избистряш си позицията, вземаш решение, гласуваш го, отстоявашго, бетон си.Бокова действетилност:В парламента гласуват нещо, Боко се репчи, че това е най-правилното, никога няма да го промени, минават два дни, излизат 20 души на протести, Боко нарежда на Цецка или на Роската да поправат, съответно наложат вето, защото това е тъп закон, прегласува се, накрая имаме нещо съвсем друго от първочалното и най-най правилното. Всички ни се смеят. Първия път, втория път. На третия път ни разбират, че сме смотаняци и никой не идва да инвестира поради непредвидимостта на законодателството. Пиле у кълчища...Sev написа:тия в чужбина много да не знаят, видяхме ги кво правят...и кви пари подариха на гърцитеа дали е п... или не...ако не се вслушва в хората - зле, ако се вслушва - пак зленяма угодияVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Добра теория. Другите нямат право на избор. Похвално, ама то как ли иначе с такъв премиер. Такава политика, както и вътрешна така и външна. После що сме зле. Не е въпроса дали другите са били, въпроса е, че и "ТОЙ" еslayer_1 написа:Ти хубаво ги плещиш врели некипели,ама бас хващам че ако беше бетон мнението му ти друго щеше да приказваш.И то е:На сега Бойко тиквата що не го върне този закон и нов да приеме:край на цитата.Ти угодия нямаш,ти и още много други.Ако човек прави нещо защо го прави ако не защо не го прави.Затова ти казах жегата май ти е дошла във повече.Няма ли някой обществен басейн малко да се поохладиш?
Коментар
-
Хубаво де тоз не става ония не става,дай сега друг,нов да изберем и той малко да се пооблажи а после пак ще започнем да го хулим ей така за спорта.Не може Б.Б да оправи нещо което няма как да стане за 2-3 г.То криза из целия свята има,нашите искат тук да е рай,няма как да стане.Мен лично този премиер ме кефи,и не само мен.На тези избори пак ще гласувам за него,и на другите пак.Не понасям мръсния червен изрод Станишев и всичките около него,този изрод трябва във затвора да го вкарат и Костов рома също.Бесепар ли е на стената и разстрел.Mupo написа:Добра теория. Другите нямат право на избор. Похвално, ама то как ли иначе с такъв премиер. Такава политика, както и вътрешна така и външна. После що сме зле. Не е въпроса дали другите са били, въпроса е, че и "ТОЙ" еslayer_1 написа:Ти хубаво ги плещиш врели некипели,ама бас хващам че ако беше бетон мнението му ти друго щеше да приказваш.И то е:На сега Бойко тиквата що не го върне този закон и нов да приеме:край на цитата.Ти угодия нямаш,ти и още много други.Ако човек прави нещо защо го прави ако не защо не го прави.Затова ти казах жегата май ти е дошла във повече.Няма ли някой обществен басейн малко да се поохладиш?
Един въпрос към Кирето.Дали ще ти е хубаво да си джиткаш от Кюстендил до Бургас по магистрала?Е много скоро и това ще стане,ама при Костов това нямаше как да стане.СДС бяха първите те трябваше да са най-големите сега,а те какви са по зле и от Атака.Кире кой бре кой е този политик дето според теб ще оправи България?Кажи ми моля те,дай някакво име,ти си човека който не навижда Б.Б кой според теб е човека.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар