damianoff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да бъдеш Премиер на Република България...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nedialk00
ще си позволя да ви представя и мнението на проф.д.ист.н Трендафил Митев, който ми е преподавател в УНСС, което пордкпреям категорично с две ръце, мнение което всеки, който не е лайк на тема история, и е реалист човек, би подкрепил
ДЕСТРУКТИВНАТА РОЛЯ НА ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ФАМИЛИЯ В ПРАКТИКАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЦЕСЕдин от белезите на утвърждаващата се демократична политическа система в България през 90-те години на ХХ век е възраждането на явлението
Коментар
-
Ти може да чуваш, пък аз ги виждам.И това за сервизите изобщо не си го разбрал, ама никак!И двата сервиза са за монтиране на АГУ (газови уредби), нещо, което преди 2-3 години гърците не знаеха, че съществува и гледаха като космически кораб АГУ-то на Дедрата. Явно бензин от 1.75 евро и на тях почва да им идва нанагорно.Това имах предвид, а не че икономиката им тръгва. Тя никак не е спирала, да ти кажа. Всичко това с милиардите е игра, да вземат колкото се може повече и да не върнат нищо. Византийски хитринки, само дето ние им ги знаем от едни 1300 години, докато Ханс не е чувал за тяхnai7 написа:Абе аз други работи чувам за Гърция ама айде да не влизам във спорове че има много разбирачи тука.Та значи щом има два отворени сервиза работата е сериозна,ще я бъде тая Гърция .
Ами че и тук където живея наскоро отвориха едно малко хранително магазинче,явно отиваме към светлина в тунела.Имам познат който наскоро се върна от Мадрид често отскача до там,момчето е със доста мангизи в банковата сметка,от продажба на доста апартаменти.Та вика пича апартаменти във Мадрид дето са били по 200+++ евро сега са под 100+++Много ясно че ще има хора по магазините,гладни и голи да ходят.
Коментар
-
Мммм да и това трябва да звучи гордо.Не само ти си ходил там,батко ми живее там от 1993 г.Дават на Гърците за сметка на нас,ще дадем на мръсните елини,ама чакай да видим кой ще духне супата,аааааааааа да България я да ги поорежем малко че да има за онези ти ми мързеливи гърци.Immortal написа:Ти може да чуваш, пък аз ги виждам.И това за сервизите изобщо не си го разбрал, ама никак!И двата сервиза са за монтиране на АГУ (газови уредби), нещо, което преди 2-3 години гърците не знаеха, че съществува и гледаха като космически кораб АГУ-то на Дедрата. Явно бензин от 1.75 евро и на тях почва да им идва нанагорно.Това имах предвид, а не че икономиката им тръгва. Тя никак не е спирала, да ти кажа. Всичко това с милиардите е игра, да вземат колкото се може повече и да не върнат нищо. Византийски хитринки, само дето ние им ги знаем от едни 1300 години, докато Ханс не е чувал за тяхnai7 написа:Абе аз други работи чувам за Гърция ама айде да не влизам във спорове че има много разбирачи тука.Та значи щом има два отворени сервиза работата е сериозна,ще я бъде тая Гърция .
Ами че и тук където живея наскоро отвориха едно малко хранително магазинче,явно отиваме към светлина в тунела.Имам познат който наскоро се върна от Мадрид често отскача до там,момчето е със доста мангизи в банковата сметка,от продажба на доста апартаменти.Та вика пича апартаменти във Мадрид дето са били по 200+++ евро сега са под 100+++Много ясно че ще има хора по магазините,гладни и голи да ходят.
Коментар
-
Абе аз едно знам. Колкото и да не ми се ще да призная на народа почна да му светва пред очите при царя. Нямам идея дали се папаше каквото е спестил Костов, но определено тогава много народ му потръгнаха нещата дотам, че почнаха масово да се вземат заеми за апартаменти, коли и какво ли не. Не казвам че това е било умно, но нещата дотолкова вървяха добре че всички мислеха че все ще е така вече.
Коментар
-
Темата не беше ли: "Да бъдеш Премиер на Република България...",Моето мнение е ,че тоя цървул трЕбва да си седи У Банкя и да си сади картофите.Проблема е ,че ни го избраха за премиер.Имаше една приказка ,че ако от изборите зависише нещо ,отдавна щяха да са отменени.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Да си вземаме тогава цървулите СерГей,Сокола и дедо и ще цъфнем и ще вържем.Искаш да кажеш че Б.Б сам се избра хахахахахаха по голяма глупост не бях чел рано сутринта ми стана весело.Аз мога да ти кажа че 90% от моите познати гласуваха за него и аз също,и пак ще гласувам за него на следващите и на по следващите.А ти си избирай ко щеш и 5 цървула от твойте.nnikin_n написа:Темата не беше ли: "Да бъдеш Премиер на Република България...",Моето мнение е ,че тоя цървул трЕбва да си седи У Банкя и да си сади картофите.Проблема е ,че ни го избраха за премиер.Имаше една приказка ,че ако от изборите зависише нещо ,отдавна щяха да са отменени.
Коментар
-
nedialk00
+1коцев написа:Абе цървул, цървъл ама сложи в джоба си трандафорите Станишев, Доган и сие.....

Коментар
-
Явно си ги проспал,преди три години не ги ли видя пак?Онези мизерници БСП,ДПС и НДСВ толкова бяха некадърни че не можаха и изборите да си купят.Или и тогава беше нечестно.Ако сте забравили ДПС въведе купуването на гласове на мода у нашата мила родина.ls1 написа:Аз избори не видях, не знам вие къде ги видяхте. Видяхме нещо, но не беше избори.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар