И спокойно - не си сменил никаква вяра - то си е ФИАТ )))
Направо си е чисто Пежо, ама айде Честито Ники! Да я караш и да си возиш голямото семейство дълго и безаварийно!И аз си мисля, че след Капата (когато и да е) следва или Зета, или Федра... Нищо друго не може да я замени
Честито и още деца понаправете , че да запълните капацитета !
Капацитета засега е пълен защото ,ми няма две от седалкитеХа мерси за поздравите ама първо ме стигнете по членове на семейството и тогава ще я напълня.Бас хващам ,че няма потребител с три деца у форума.Само не регвайте някой р.м и да ми се хвали с 10-11 чавета.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Много скъпа бе, те тия се намират за по 2500 вече. Даже гледах наскоро новия Улис 2003 та 2.2 HDI мотор пълна с всевъзможни екстри за 6500.
Скъпа на обявата само.Аз я взех за 3100 лв. и е повтарям с газов инжекцион.Набутани са една камара екстри ,но има и какво да пипна тук там.Ако има мераклии около Габрово има една за 2900 лв.
Честито и от мене Ники.Със здраве да си я ползвате.И аз имах идеи за такава,ама засега ми се изпариха и реших комби да взема.
Ела да ти продам/подаря/ моето.За първи път усетих какво са 147 кончета с турбина.Много водачи останаха учудени защо автомобилите им не могат да набират на Хаинбоаз.
Честито и от мене Ники.Със здраве да си я ползвате.И аз имах идеи за такава,ама засега ми се изпариха и реших комби да взема.
Ела да ти продам/подаря/ моето.За първи път усетих какво са 147 кончета с турбина.Много водачи останаха учудени защо автомобилите им не могат да набират на Хаинбоаз.
Хаха... Хаинбоаз на 5та го минавам вече няколко пъти, с изключение на последните 2-3 завоя, особено от северната страна... А южната на слизане я ползвам да си свалям срения разход Абе турбината си е турбина
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Честито,много да те слуша и колата и децата.Много добър избор,тва е като параход,голямо,удобно,устойчиво,а бе перфектно.Имах такава,но със стария 2,1ТД двигател и освен разхода,които и така не можах да свикна 8/100 за други забележки не се сещам.Сега остава една каравана да й закачиш и пей сърце.п.с.Сетих се,че имам някакъв мануал за Еврована,ако ти е нужен мога да ти го пратя,но е голям и незнам точно как става.
Коментар