След като изревах и у форума им,явно взеха проблема при сърце и на 30 та минута се свързаха с мен.След още 30 минути техника беше на вратата и се оказа ,че са пуснали G Pon услуга по кабела,а моят рутер е от старите PON.Смениха го с нов G Pon с WI FI и тн . и вече всичко работи безпроблемно.
Гадино, това беше към мен, щом точно Рубе ми пускаш
Нали него искаше да ти тествам преди?Да бях ти пуснал София ,па нямаше да ти хареса.
Еми то София си е у нас бе. Извън БГ-то е истинския нет. Останалото е пиъринг.Ей ме на мен, на булсатком, по медна жица: Мен ме устройва, защото изхода ми е много добър
Тъй ама питай булсата колко века им трябват за да стигнат до Казанлък.Да не им показвам картата в какви градчета са пуснали нет ,а в Казанлък няма.Скоро минавам на виваком няма да ги чакам повече.Мтел и те пускат добри оферти макар ,че за нови абонати искат 400 кинта които уж ще връщат.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Тъй ама питай булсата колко века им трябват за да стигнат до Казанлък.Да не им показвам картата в какви градчета са пуснали нет ,а в Казанлък няма.Скоро минавам на виваком няма да ги чакам повече.Мтел и те пускат добри оферти макар ,че за нови абонати искат 400 кинта които уж ще връщат.
Булсат изкупуват готови изградени мрежи, почти не правят нови, а само доизграждат. Дори персонала на старите оператори си остава същия. Аз от година чакам да дойдат с оптиката у дома...
Коментар