Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой модел ФИАТ бихте избрали, ако можеше да го имате нов?
Collapse
X
-
След Мареа-та нито един модел на Фиат не ми харесва, ама нито един. За това няма да повторя с Фиат за жалост.dikanio написа:Напълно подкрепям, точно за това съм пуснал тематаAirfan написа:Никой нов модел на Фиат не ми харесва.
ФИАТ са възродили и Ланча, и Алфа, и Ферари, а сега какво става - "Храни куче да те лае" Да ги бяха оставили да ги купят някои китайци или араби :D
Коментар
-
x2Евентуално Линеа, но не са още масови, отзивите са малко.Airfan написа:Никой нов модел на Фиат не ми харесва. Евентуално новата Крома, но с много много компромис.Май май, текущия ще ми е последния Фиат и на мен, добре че има АлфиAirfan написа:За това няма да повторя с Фиат за жалост.
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Е то май почти всички тук, като сменим някой друг ФИАТ и се замисляме я за АЛФА я за ЛАНЧА :D.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
200 к.с. си искат храница ...emzo написа:Т’ва гори 18-19/100 градско, не съм толкоз богат
Тази кола в никакъв случай не е за градско каране ... нито можеш да и се насладиш докрай, а и както казваш - гори ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
А тази как е? И като гледам - направо е без пари!http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...395&f1=detailsavvasilev написа:200 к.с. си искат храница ...emzo написа:Т’ва гори 18-19/100 градско, не съм толкоз богат
Тази кола в никакъв случай не е за градско каране ... нито можеш да и се насладиш докрай, а и както казваш - гори ...
Коментар
-
Линеата е просто жалка на външен вид като я видиш на живо. Не ми харесва на мен. Ланчите също не ми харесват, но за сметка на това си падам по АР 159.emzo написа:x2Евентуално Линеа, но не са още масови, отзивите са малко.Airfan написа:Никой нов модел на Фиат не ми харесва. Евентуално новата Крома, но с много много компромис.Май май, текущия ще ми е последния Фиат и на мен, добре че има АлфиAirfan написа:За това няма да повторя с Фиат за жалост.
Коментар
-
Moже и да ми се смеете колеги, но бих искал да имам един новичък Фиат 126р (от италианското изпълнение с отварящи се задни прозорци). Просто много ме кефи
Естествено, че не като основен семеен автомобил...просто ей така, за свободното време
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар