Благодаря на всички и тук и да наистина не сме 1-вите форуми младоженци въпреки,че не се познаваме от форума.Да се надяваме да има още форумски сватби.И все така красиви като нашата.Примерно на 12.12.2012 имаме обещание-гласно да се случи нещо между хора свързани с нашата сватба.
Попаров, аз честитих ли ти??? Не? Еми, моите съболезнования! И да сте живи и здрави!
Всичко беше супер готино, много добре организирано - абе нямаше грешка! Само неможах да разбера, защо за сватбенската кола беше избрана - ми нещо там с емблема с прашка... какво му викат... не се сещам за марката!Апропо - за моята сватба вече съм ангажирал бат’ Радо с Капата за булчинска кола - еее - къде, къде! Да се засрамите!
Карал съм, ремонтирал съм, реглаж... гуми... на там каквото е... Последната ми дума е - аз прашка повече не правя, не искам да виждам! Да - за кръстниците ми ще поръчам... ъмммм... как му казвахте? Нещооом... Както и да е... Но за мен и булката ми - Викам бат Радо с Капата! Щот съм големио баро...Тия... чек да си спомня името, че не ги знам... ъъъм мерцедеси... да, сетих се, скърцат...немско бяха май... магарешки каручки нали си чувал?
Колегите,само да ви вметна,че Мерцедеса с който бяхме е от клас лимузина и е автоматик.Няма нищо общо с нашите ежедневки.Лукса вътре е голям за кола 1994.Има и бронирани стъкла.Вероятно е бил на някоя немска мутра. :D И да благодаря отново на всички за пожеланията.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Благодаря на всички и тук и да наистина не сме 1-вите форуми младоженци въпреки,че не се познаваме от форума.Да се надяваме да има още форумски сватби.И все така красиви като нашата.Примерно на 12.12.2012 имаме обещание-гласно да се случи нещо между хора свързани с нашата сватба.
Попаров, аз честитих ли ти??? Не? Еми, моите съболезнования! И да сте живи и здрави!
Ирке, тъкмо си мислех да ви попитам с Ваньо дали ще ви е удобно да сте ми кумове... Значи... Кумове и булчинска кола си имам вече! ... Между другото - страшен аватар! Браво!
Ирке, тъкмо си мислех да ви попитам с Ваньо дали ще ви е удобно да сте ми кумове... Значи... Кумове и булчинска кола си имам вече! ... Между другото - страшен аватар! Браво!
Честито на младоженците и много дълъг съвместен живот и тропане на малки крачета скоро.п.с. Че ти нали имаше жена бре,Живка ли се казваше забравил съм.
Остава и момата само да намерим и е станало 3-4 дневно мазало.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар