Чакай Имортъла да врътне 10 000 км
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола с мека возия?
Collapse
X
-
Humppa -
Дотук съм врътнал 1000 км вече. Не мога да повярвам, че досега не съм си купил такава кола!Открих отново удоволствието от шофиранетоHumppa написа:Чакай Имортъла да врътне 10 000 км
Частите не са толкова страшни, колкото изглеждат на пръв поглед... кола като кола.Единствената кола, която съм карал с по-лек волан от Капата е Пунто със Сити. Завива там, където Бравото не може.Широко, удобно...Разходът на метан - до днес ми даваше около 9 лв / 100 км извънградско и около 11 лв / 100 км градско. Доста повече е от Бравото със същия мотор (около 7.50 лв /100 км), но за такава кола си заслужава. Досега не съм имал и такива фарове, с нормални халогенни крушки, а правят изключително равномерно осветяване отпред, както от ксенон.Смених й това, онова... остана да й взема едни гуми и да й направя представителна фото-сесия
Коментар
-
От кон на магере колега незнам що за човек си да си пречениш това от по нова на постара кола много е здрава няма ражда и докато нестане на поне 100 години няма да я видиш в зервиза този ВАГ мобилDimo_J написа:Не обсъдихме Пасат 95-та година , днес годих да гледам едно такова комби, абф мотор.Нещо за него да кажете?Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Такаааа.Капка вече е със:- седалки от алкантара, подгряване и ел.механизми.- електро-хроматично огледало за задно виждане (затъмнява се само, ако ти светнат отзад фарове);- лети джанти със зимни гуми- работещи прибиращи се огледала- оригинална Ланча стойка за телефон- нови филтри и масло SeleniaУтре по светло повече снимки, след автомивката
Коментар
-
що бе колега... ко му е на пасатора, освен, че е малко като правен в час по трудово.Изгодна оферта ми е затова, а и не робувам на марки.Все пак е 2.0 150 магарета.Има си екстри, не е като да няма, на газ е, че от днес нафтата е 2.55, комби е(на мен горе долу това ми трябва)и мах окачването му не е кой знае колко по сложно и скъпо от на бравата миDikata_BG написа:От кон на магере колега незнам що за човек си да си пречениш това от по нова на постара кола много е здрава няма ражда и докато нестане на поне 100 години няма да я видиш в зервиза този ВАГ мобилDimo_J написа:Не обсъдихме Пасат 95-та година , днес годих да гледам едно такова комби, абф мотор.Нещо за него да кажете?
Коментар
-
Моята (Дедрата) я продадох за 15 минути на едно кафе с приятел. Ей така... на майтап.Ама много зависи на каква цена искаш да я продадеш.Много са ми интересни хора, които са купили колата за 2000, карали са я 2-3 години и искат пак за 2000 да я продадат.Ми няма как.Моята с газовата ми излезе преди 4 години 4700... продадох я за 1500. Както казах - за 15 минутиlametobg написа:Как ги продавате тия коли не си го обяснявам.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар