Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нов GSM оператор -само логото различно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    С ваучер е много по-скъпо - минутата е над 20 ст., освен това картата ти изтича, ако не заредиш. Има промоции, но те са само за 1 месец, така че да те накарат пак да си купиш ваучер. Всеки сам решава как да си харчи парите - мисля, че не е нужно да изкарвате хората, които имат желание да се включат към БОБа, тъпи овце
    Това за овцете не знам от де ти дойде на акъла.Ако съдиш по написаното би трябвало са съм два пъти овца.И на Мтел имам карта и на Глобул.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      ele написа:
      С ваучер е много по-скъпо - минутата е над 20 ст., освен това картата ти изтича, ако не заредиш. Има промоции, но те са само за 1 месец, така че да те накарат пак да си купиш ваучер. Всеки сам решава как да си харчи парите - мисля, че не е нужно да изкарвате хората, които имат желание да се включат към БОБа, тъпи овце
      Това за овцете не знам от де ти дойде на акъла.Ако съдиш по написаното би трябвало са съм два пъти овца.И на Мтел имам карта и на Глобул.
      По-нагоре, ако се разровиш, точно това се казва-че ако си купиш карта, значи са ти промили мозъка и си овца и следваш стадото. Аз няма да издавам колко договора имам с мобилни оператори, че ще стане една...
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Без да ме интересува кой за какъв ме мисли си взех една карта днес. Отмъкнах каквото ми дадоха с вид на много доволен човек. Тия 15 лв къде ли не са отишли а 12 ст към всички си бива.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

ele написа:
          Аз няма да издавам колко договора имам с мобилни оператори, че ще стане една...
          Да не се окаже че си цяло стадо, барабар с кучето и чобанина

Коментар

Immortal написа:
            ele написа:
            Аз няма да издавам колко договора имам с мобилни оператори, че ще стане една...
            Да не се окаже че си цяло стадо, барабар с кучето и чобанина
            и жената, и децата... Plastex: честито, да се похвалиш, като си платиш сметката

Коментар

Plastex написа:
              Без да ме интересува кой за какъв ме мисли си взех една карта днес. Отмъкнах каквото ми дадоха с вид на много доволен човек. Тия 15 лв къде ли не са отишли а 12 ст към всички си бива.
              за първия месец!п.п. оня ден отидох и поднових всички договори - на бабата, на дядото, на жената, на майка ми, домашния... дадоха ми 4 нови мобилни телефона и един нов стационарен... всеки има глава на раменете - да си мисли....
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

цено написа:
                Днес по обяд гледам пред операта двама идиоти с сини шапки раздаваха картончета с брошурка картончето го триеш и кода представяш в близкия магазин на БОБ и леща за да ти кажат ква ти е наградата... отидох той на 10-на метра магазина влизам някакви идиоти стоят и се държат като надрусани дават химикалки и запалки... ! Колко ли са прелъгани тия дечица да се правят на клоуни само и само да излъжат хората,защото това става поради простата причина,че българина е мног много наивен! Така като гледам това с БОБА и кисалото зеие нема да се задържи много много... та те нямат никакви оферти.
                Цено, офера от 12 стинки на минута КЪМ ВСИЧКИ оператори малка оферта ли е? И тия "идиоти" са хора като теб - 8 часа са "сини" след това пият същата бира. Ама ти сигурно черния хайверец с черпака го лупаш и ей-така от месенатство пишеш в келташкия форум на евтините коли.Бах таа драма математическа. Горния колега с женския ник - бил преподновил договорите? WTF? Текущо се оптивам да видя някакъв изгоден абонамент, че да подновя фирмения си договор, но нееее, греда. Всички са маскари. Дано по Коледно-Новогодишните промоции някой се усети, че най-стабилните пари му идват от корпоративни клиенти и да направят нещо по темата. Щот това да плащаш пари само за да имаш номер - си е шит....... а не бе, абонамент му се викало - на виваком жично-стационарния фирмен телефон ми струваше цуфром и слово 21лв./месец, а за жисиема плащах 16.80 и имах дори някви минутки да им се радвам.Математика. Пак.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

ele написа:
                  Plastex: честито, да се похвалиш, като си платиш сметката
                  Ще, никога не съм бил златния шаран за мобилните оператори, просто мразя празни приказки по телефона а и някои навици ти остават от времето,когато бе 2 лв. минутата
                  donnna написа:
                  Plastex написа:
                  за първия месец!п.п. оня ден отидох и поднових всички договори - на бабата, на дядото, на жената, на майка ми, домашния... дадоха ми 4 нови мобилни телефона и един нов стационарен... всеки има глава на раменете - да си мисли....
                  Към кого ги поднови, може и аз да подновя моите, щом дават по 4 Galaxy S 2 безплатни и стационарен, че и на мен ми трябва още един стационарен, да го метна при другите два нови в килера? Ако съвсем случайно не са нещо класно тия четири телефона, или са на план, който не е много за пред хора, защо ги обявяваш, кой си няма по една торба GSM-ми, изправни, но морално остарели...

Коментар

Според мен е интересно дали може да си прехвърлиш номера към тях. Защото примерно аз имам един номер, който искам да си запазя и да ме търсят на него и това, че няма такса, а и не се изисква да следя кога да се презарежда ваучер, за да не загубя номера е идеално за мен.Тези, които сте си взели - какъв ви е кода - 088X ?

Коментар

може да се прехвърли номер към БОБкодът е 0988
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Някой питал ли е колко месеца ще му се пази номера, ако не говори от телефона изобщо, а само приема обаждания?т.е. получава само НУЛЕВИ фактури?Щото това е много важно условие, а никъде в рекламите, нито в сайта го споменават.Да не би там да се крие ключа от палатката?Само изказвам предположение...

Коментар

Yavor написа:
                          Плюем ментелите и бодливата тел и още не знам кой, ама аз имам проблем например с Близу - искат едби пари дето няма да им дам, и отивам на съд, да видим... Щот цифровата им никва я нямаше и ги спрях, а те не ’разбрали’ че е заради това че не ми предоставят услугата по договор исега ми пращат събирачи на пари... Та и аз ще има кого да плюя, скоро, много скоро... Ама аз съм си виновен ле като прекратявах договора не поисках служителката да ми се подпише че е разбрала защо го прекратявам... Толкоз... Както казах - кьорав карти не играе... Ако не те преебат, значи не си го усетил!
                          Малко офтопик ама май институциите са живнали нещо.Може леко да ти се разминат споровете с Близуhttp://news.burgas24.bg/297858.html
                          Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) глоби с 30.3 хил. лева цифровия и кабелен оператор "Близу" (общото име на слетите дружества "Евроком" и "Кейбълтел") заради заблуда на клиенти, показва справка в регистъра на ведомството. Наложената глоба е 0.03 % от нетните приходи на дружеството за 2010 г. Проверка на антимонополния орган е показала, че интернет доставчикът умишлено е заблуждавал клиентите си, като е рекламирал пакет, включващ повече от 150 телевизионни програми, но в действителност предлаганите телевизии са били 112.Причина глобата да бъде толкова ниска според КЗК е, че "Близу" е рекламирало заблуждаващия пакет само в интернет и чрез листовки, което съответно не е довело до заблудата на голям кръг от лица. При тежко нарушение санкциите могат да достигнат до 2 % от нетните приходи на дружеството. Според становището на компанията изпратено до антимонополния орган, хората сами са можели да разберат от листовките, че телевизиите не са над 150 броя. Като аргумент в своя защита от операторът са обяснили също, че заблудените са ограничен кръг от лица.Сигналът е получен от потребител по електронната поща на комисията. В него се посочва, че информацията за интернет услуга blizoo NET 50, качена на сайта на компанията, не е пълна и не уточнява дали предлаганата максимална скорост за качване е за български, международен или за двата вида интернет, и гарантирана ли е тя. В решението, с което КЗК започва проверката, се посочва, че думата "максимална" предполага липса на гаранция, а реалната скорост може да е и много по-ниска.В края на февруари КЗК глоби "Близу" с 56 288 лв. за нелоялна конкуренция по жалба на "Нет 1" - тогава проверката е установила, че дружеството е предлагало бонуси, с което незаконно е привличало клиенти. В момента тече още една проверка на цифровия оператор по сигнал на клиент. Според жалбата му, дружеството заблуждава умишлено чрез реклама потребителите със скорост на интернета, която в действителност не предлага.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Immortal написа:
                            Някой питал ли е колко месеца ще му се пази номера, ако не говори от телефона изобщо, а само приема обаждания?т.е. получава само НУЛЕВИ фактури?Щото това е много важно условие, а никъде в рекламите, нито в сайта го споменават.Да не би там да се крие ключа от палатката?Само изказвам предположение...
                            Ако 6 месеца няма гювеч от ползвателя си запазват правото да му прекъснат договора.

Коментар

Immortal написа:
                              Птиченцето изскача от общите условия - там си пише сичко, трябва само да го прочетеш.

Коментар

Plastex написа:
                                Immortal написа:
                                Ако 6 месеца няма гювеч от ползвателя си запазват правото да му прекъснат договора.
                                Чакай сега, какъв договор? Нали НЯМА договор? Нещо заблуждаваме масите тук, а и столовете. БОБ - без абонаменти и без договори.И в ОУ няма такова нещо.
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X