S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Говорители, колега, говорители. За отзад не станаха, че са с много големи магнити, а Капата има под кората още една метална преграда... а за вратите са големи...Има начин да ги наместя, но трябва да изрежа тази ламарина под кората (и сигурно така ще стане де, но като се постопли).Че оригиналните ми отзад пращят гадно... уж нямат накъсани мембрани пък...
-
Хвалба: Днес пристигнаха и монтирах новите дискове!!
Хвалба 2: Смених и накладките отпред и спирачната течност.Оплакване: Оказа се че дисковете които свалих са почти нови и без проблеми...включително и накладките...пс. Ако някой търси дискове и накладки за стило втора ръка може да свирка...все ще измислим нещо...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
До шест месеца си е взел пак дизел, да знаеш ... Намиришеш ли си задника с нафта, няма отърване!Immortal написа:Аз тва го имам за малка моя победаemzo написа:Хвалба - наздраве, имам за черпене.п.с. не съм се оженил
П.С. Ако се беше оженил нямаше да е за хвалба, повярвай 
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Уффф краста си е, ама пусти пари....avvasilev написа:До шест месеца си е взел пак дизел, да знаеш ... Намиришеш ли си задника с нафта, няма отърване!Immortal написа:Аз тва го имам за малка моя победаemzo написа:Хвалба - наздраве, имам за черпене.п.с. не съм се оженил
П.С. Ако се беше оженил нямаше да е за хвалба, повярвай 
Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Хайде раздухай малко за повода :D Оплакване- втори ден тая седмица не ми се работи...никакви творчески позиви...Хвалба- спирането на сладкото и драстичното ограничение на хляб си казват думата...сега остана да се преборя с мързела и да почна спорт нещо...Хвалба-най-накрая колата я видях чиста отвътре...оплакване- само отвътре, отвън е...няма такова мръсно...ама ще чака още малко да се стопли времето, да поизсъхнат улиците.emzo написа:Eee Дидо, язък ....Хвалба - наздраве, имам за черпене.п.с. не съм се оженил
Коментар
-
Оплакване: Вчера си взех талона срещу 50 кинта и 4 точкиОплакване: Вечерта скочих в най-голямата дупка на света и си строших десните тасове. Странно е че не спаднаха гумите и няма тресене.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
:D и аз вчера ходих до КАТ и си взех талончето при същите условия. На връщане минах през новооткрития бизнес център и ги запуках за лицензите повечето заведения, които са там не са си уредили правата- това да се приеме като хвалба, защото ще изкарам кешове в пъти повече от колкото платих за глобата. Както се казва всяко зло за добро.veselin10 написа:Оплакване: Вчера си взех талона срещу 50 кинта и 4 точкиОплакване: Вечерта скочих в най-голямата дупка на света и си строших десните тасове. Странно е че не спаднаха гумите и няма тресене.
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Ха....След това Майка България била такваз и онакваз...vili151279 написа::D и аз вчера ходих до КАТ и си взех талончето при същите условия. На връщане минах през новооткрития бизнес център и ги запуках за лицензите повечето заведения, които са там не са си уредили правата- това да се приеме като хвалба, защото ще изкарам кешове в пъти повече от колкото платих за глобата. Както се казва всяко зло за добро.veselin10 написа:Оплакване: Вчера си взех талона срещу 50 кинта и 4 точкиОплакване: Вечерта скочих в най-голямата дупка на света и си строших десните тасове. Странно е че не спаднаха гумите и няма тресене.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар