Оплаквам се: приятелят ми от училище, който си беше за 3 седмици тук, преди малко замина пак за Лондон. Хваля се: Видях се с Краси и Дянко в Бургас на по шкембе и бира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се : Днес си запалих колата, отидох да и напомпам гумите и скъсах маркуч на спирачките. Сега вече нямам и спирачна течност, изтече цялата.Бях заредил акумулатора оставих я да поработи малко, за да загрее и отвори термостата, но тя изгасна и повече неиска да запали - акумулатор йок. иде ми да взема едно дърво и като я почна
ако имах пари до довечера щеше да готова, но нямам
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
kosta написа:Оплаквам се : Днес си запалих колата, отидох да и напомпам гумите и скъсах маркуч на спирачките. Сега вече нямам и спирачна течност, изтече цялата.Бях заредил акумулатора оставих я да поработи малко, за да загрее и отвори термостата, но тя изгасна и повече неиска да запали - акумулатор йок. иде ми да взема едно дърво и като я почна
ако имах пари до довечера щеше да готова, но нямам
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
donnna написа:хихихихи да се хваля ли, да се оплаквам ли, да се смея ли....не съм свалил стикера от Италфеста на стъклото. Номер 32 съм....и сега ме питат за коя партия агитирамYellow_Flash_Colorz_PDT_07
кажете ми - коя партия е с бюлетина № 32, да ида да взема некой лев за агитация...
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Стискайте палци ,утре или в други ден ще карам колата ,за да кажат присъдата ,за цената и колко е изгнила...По мои сметки едни 6-700 лева ще искат...
То това си е оплакване...
За хвалба - моята приятелка си взе държавния изпит и вече е висшист със специалност Счетоводство и контрол...Сега остава една магистратура...То като се замисля ,това си е голяма хвалба...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Оплакване: Преди седмица в диапазона на 5-10мин и майка ми и баба ми влезнаха в спешния кабинет в Добрич заради кръвно...баба ми с лек инсулт...Хвалене: преди ден два ги изписаха и двете. Ще е нужно време да се възтановят, но всичко би трябвало да е ОК...Хвалене: Подписах договора за който съм мечтал винаги. Хвалене: Средата на другия месец заминавам на плаж!!! Лисабон...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар