Колеги, става дума за Сони Ериксон
Дисплея си гасне когато си поиска, или пък ако не изгасне си сменя цветовете сам
( или пък подскача нагоре-надолу), иначе самият телефон си работи. Сега му ударих мастер ресет - пак същата работа. Мислех, че е софтуерно, но явно не е
Телефончето е W595 слайдера, дали е лентов кабел?Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с GSM
Collapse
X
-
Имам жив и работещ Siemens M35, какво точно имаш предвид с това "Сименс все пак"? Имам и работещ 10 годишен Alcatel - дори в момента съм с него - батерията държи малко повече от 5 дни на неограничени разговори.Проблема може да е кабел, а може да е и дисплей. Цените и за двете са смешни - остава само някой да се навие да ги смени (или само това, което е виновно).ivailo rachev написа:Аз имах един сименс преди доста години пак слайдер и имах същия проблем,оказа се лентов кабел,смених го и няма и месец след това пак замина(сименс все пак).Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Orcinus
Веднага кандидатстваш с този Алкател за нов последен модел по възможност. 10-годишна батерия при неограничени разговори, издържаща 5 дни - това си е дори за Гинес.jenshen73 написа:Имам жив и работещ Siemens M35, какво точно имаш предвид с това "Сименс все пак"? Имам и работещ 10 годишен Alcatel - дори в момента съм с него - батерията държи малко повече от 5 дни на неограничени разговори.Проблема може да е кабел, а може да е и дисплей. Цените и за двете са смешни - остава само някой да се навие да ги смени (или само това, което е виновно).ivailo rachev написа:Аз имах един сименс преди доста години пак слайдер и имах същия проблем,оказа се лентов кабел,смених го и няма и месец след това пак замина(сименс все пак).
Коментар
-
Смешни, смешни... колко да са смешни? Аз нямам много чувство за хумор, ама...Имам един Сони Ериксон К608... Много хубаво телефонче, но падна лошо и дисплея му замина от удара. Разлят е вътре, а като го занесох тогава на ремонт се опитаха да ме разсмеят с цена от 60-70 лв за ремонта (дисплей и труд), ама аз не се разсмях и си тръгнах.Телефонът работи иначе, но без дисплей е ясно, че не може да се ползва. Дисплея свети (осветлението му), но нищо не излиза на него.Я се опитай да ме разсмееш?jenshen73 написа:Проблема може да е кабел, а може да е и дисплей. Цените и за двете са смешни - остава само някой да се навие да ги смени (или само това, което е виновно).
Коментар
-
12лв. за дисплей, 1.50лв. за отвертка и си вадиш кунки от гъзунки ако са там? Тая цена устройва ли те? Кабелчето на слайдера я има и то 12лв. я не.@Orcinus: Батерията лично аз съм си я сменил преди 3 години. Демонстрирам и ако издържи на 5 или повече дни - купуваш каса бира. Ако не - аз я купувам. Навит?Steliyan's Life!
Коментар
-
Ако ставаше всичко как си го написал аз треаше да съм умрел от глад,същото е и с комютрите твойта сфера.А Дидо,да те питам кво щеше да ти коства да ме питаш за такова лцд?Ако все още имаш телефона да потърса?jenshen73 написа:12лв. за дисплей, 1.50лв. за отвертка и си вадиш кунки от гъзунки ако са там? Тая цена устройва ли те? Кабелчето на слайдера я има и то 12лв. я не.@Orcinus: Батерията лично аз съм си я сменил преди 3 години. Демонстрирам и ако издържи на 5 или повече дни - купуваш каса бира. Ако не - аз я купувам. Навит?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Приятелю, преди 10 дни ми пристигнаха дисплей и комплект панели за моят Sony Ericsson W610i. Смених си ги сам (отвертката си я имам) за точно 45 минути със старателното разглобяване и сглобяване. Вярно, аз не съм всеки, но...PREDATORst написа:Ако ставаше всичко как си го написал аз треаше да съм умрел от глад,същото е и с комютрите твойта сфера.А Дидо,да те питам кво щеше да ти коства да ме питаш за такова лцд?Ако все още имаш телефона да потърса?jenshen73 написа:12лв. за дисплей, 1.50лв. за отвертка и си вадиш кунки от гъзунки ако са там? Тая цена устройва ли те? Кабелчето на слайдера я има и то 12лв. я не.@Orcinus: Батерията лично аз съм си я сменил преди 3 години. Демонстрирам и ако издържи на 5 или повече дни - купуваш каса бира. Ако не - аз я купувам. Навит?
Вярвам, че повечето фенове на италиански коли са сръчни
Steliyan's Life!
Коментар
-
Верния отговор е :"аз не съм всеки"Сръчноста не винаги помага,и не всеки е запознат с фина електроника като теб.Да не казвам че трябва да се работи с антистатични ръкавици и куп други глупости.Докато работих в Германос ме караха да затварям СЕ само и единствено с динамометрична отвертка на СЕjenshen73 написа:Приятелю, преди 10 дни ми пристигнаха дисплей и комплект панели за моят Sony Ericsson W610i. Смених си ги сам (отвертката си я имам) за точно 45 минути със старателното разглобяване и сглобяване. Вярно, аз не съм всеки, но...PREDATORst написа:Ако ставаше всичко как си го написал аз треаше да съм умрел от глад,същото е и с комютрите твойта сфера.А Дидо,да те питам кво щеше да ти коства да ме питаш за такова лцд?Ако все още имаш телефона да потърса?jenshen73 написа:12лв. за дисплей, 1.50лв. за отвертка и си вадиш кунки от гъзунки ако са там? Тая цена устройва ли те? Кабелчето на слайдера я има и то 12лв. я не.@Orcinus: Батерията лично аз съм си я сменил преди 3 години. Демонстрирам и ако издържи на 5 или повече дни - купуваш каса бира. Ако не - аз я купувам. Навит?
Вярвам, че повечето фенове на италиански коли са сръчни
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
И аз както бях сръчен и си скъсах лентовия кабел за говорителя :DЦените на китайските компоненти не са високи ама не става само с ядене...
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Извинявам се ако съм подвел някого - за мен телефоните са досадни дреболии с които не ми се занимава, че нямам нерви, но пък ми е грях за МОИ телефони да плащам пари и ... си ги правя сам. Случвало ми е се е да чупа резистивен тъч панел от глупост, но никой не е застрахован от подобниM5kov написа:И аз както бях сръчен и си скъсах лентовия кабел за говорителя :DЦените на китайските компоненти не са високи ама не става само с ядене...
Сервиз му е майката, а PREDATORst е човекът в сервиза!
Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар