Привет колеги,интересува ме - ето тази система на радар детектори използва ли се в България: http://www.nextag.fr/GPS-coyotes/rec...3DA347D6DDB0FC? Във Франция и Белгия вече няколко пъти ми отървават кожата. Работи на принципа на социалните мрежи, но е двупосочно. Например- карам си, виждам патрулка и натискам само едно копче. На всички имащи устройството - когато наближат ще ги предупреди. Ако след малко минеш и патрулката я няма - изпращап изчистване на събитието. Това важи и за задръствания или опасности на пътя. Освен това ти показва и на колко потребителя има в близост до теб за акуратност.Ако не известно в Бг - мислите ли, че би имало навити?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли Coyote в България?
Collapse
X
-
пак се фукаме в стил "вижте ме кви неща си имам аз в Белгия"...1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Първо и последно неофициално предупреждение!МодераторFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ако ползваш приложение на телефона, ще ти прави сметка от обмена на данни (ако нямаш пакет за неограничен интернет).Мисълта ми беше за самостоятелните устройства, те за да работят се нуждаят от сим-карта.tomny написа:Не се зачетох много, че бая съм забравил френски, но не видях нищо за месечен абонамент.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар