Колеги, мога да пратя 100тина покани за Google+.Ако някой иска покана да ми прати лично съобщение с email адреса си.С удоволствие бих направил едно "кръгче" със съфорумници
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Аз имам 150 излишни.Питайте, не се срамувайте.Ники - Google + е гугълската версия на Facebook. Според мен - по-добра, но засега не е толкова популярна.
https://plus.google.com/По принцип социалната мрежа Google+ е все още в Beta версия и броя на потребителите е ограничен.Регистрацията в него засега може да стане само с покана изпратена от регистриран член. Всеки регистриран потребител може да разпрати 150 бр. покани.За допълнителна информация, най-добре разгледай сайта, защото и аз от днес съм им потребител и все още ми е малко "Индия".
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
А мерси! Аман от социални контакти. Както е тръгнало като се пенсионирам няма да ми остава време за разходки. Ще седя по цял ден пред компютъра, за да поддържам контактите си.
Един странен бъг... При изписване на email контакта в полето за изпращане на покани автоматично се губят точките поставени в адреса... Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Ники, прати ми мейл на Л.С.Ще ме извинявате, че не пращам веднага. На работа съм и няма как П.С. Бъга, който описах по-горе го няма. Поканите си пристигат без проблем (:
Toyota Prius 1.5 Hybrid
На мен ми пратиха, ма нещо не можах да са опрая с шибаните пароли-мароли... Тука един колега обеща в неделя да ме оправи...ааа, така де, да ми оправи проблема, но още го чакам... Модерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар