София, камерата на Цариградско преди Орлов мост-коя лента снима? Снощи случайно се оказах на подлеза, който е точно до камерата. Гледах минаващите коли и повечето минаваха с еднаква скорост, вероятно между 45 и 50 км/ч. Обаче имаше коли, които минаваха очевидно и чувствително по-бързо. Част от тях бяха заснети, но друга част се "разминаха" и всички бяха в лявата лента. Някой знае ли дали тази камера може да заснеме кола в най-лявата лента? Също така - тази камера може ли да заснеме единичен автомобил, когато около него има още 3-4 коли, но само един се движи с очевидно много по-висока скорост? За снощи - със сигурност "изгоряха" един голф-двойка-джи-ти-айка, както и някакъв бус. Разминаха се поне 2 или 3 скъпи лимузини, тип мерцедес или БМВ, 1 джип мина също между капките, а аз се зачудих какво точно снима тази камера?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София, камерата на Цариградско преди Орлов мост-коя лента...
Collapse
X
-
Re: София, камерата на Цариградско преди Орлов мост-коя лент
Ами аз ти отговорих на този въпрос. Може би трябваше да цитирам.Аз си мисля, че не всеки път се включва светкавицата(ако по това съдиш, че някои се разминават).ogi28b написа:Някой знае ли дали тази камера може да заснеме кола в най-лявата лента?
Коментар
-
Светкавицата в 00:15 часа мисля че се включва всеки път като снима, все пак трябва да се снима обект в движение със скорост 18-20 м/сек. Добре де, защо снима така избирателно? Не съм радар, но пък мога да видя кога един автомобил се движи сравнително много по-бързо от няколко други, които се движат с еднаква скорост. Просто се зачудих защо така ги пропусна, а други ги засне? Нямам логично обяснение, ако системата е автоматична. Някой има ли? И другото - когато са няколко коли - май действа като защита.
Коментар
-
Чувал съм че святка и когато премине автомобил в отсрещното платно за към плиска, но там ограничението е 80 а и така и не се вижда номера.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Една брошурка за камерата
Попадна ми интересно решение на съда - битка между радар-камера и тахограф в която тахографа бие
Прикачени файлове
Коментар
-
Между другото - снощи, стоейки си на подлеза, който споменах, и това загледах - къде се намира знакът (60). Абе да не казвам голяма дума, ама е най-малко на 30 метра преди знака за (50), а пък да не говорим от колко повече се вижда - поне от още 50 метра. Та който го е писал това в друг форум - не е коректно написано, защото не е вярно и подвежда.kluchar написа:това от форум /Въпросната камера на Орлов мост е адски шибана ( с извинение)..Има ограниение 60 км и 10 метра след това - знак за ограничение - 50 км/ преди мисля че ограничението беше 60 и можеше да се кара с 75 ама са го променили щото много хора спазват ограничението като има камера
Коментар
-
Другото е важноНамалили са скоростта на 50 а беше 60 щото много хора взели да се съобразяват с камерата.са намалели нарушенията .Днес към 15ч гледах и новата камера на Бояна вече е пострадала от пиратки Таман щях да снимам двама с мотори как минават ама не можах да смогна .Сигурно баха с повече от 200 въпреки че имаше 2 патрулки да засичат КМ .
Коментар
-
Да не споменаваме, че нийде в закона не пише, че при ограничени от 60 може да се кара със 75ogi28b написа:Между другото - снощи, стоейки си на подлеза, който споменах, и това загледах - къде се намира знакът (60). Абе да не казвам голяма дума, ама е най-малко на 30 метра преди знака за (50), а пък да не говорим от колко повече се вижда - поне от още 50 метра. Та който го е писал това в друг форум - не е коректно написано, защото не е вярно и подвежда.kluchar написа:това от форум /Въпросната камера на Орлов мост е адски шибана ( с извинение)..Има ограниение 60 км и 10 метра след това - знак за ограничение - 50 км/ преди мисля че ограничението беше 60 и можеше да се кара с 75 ама са го променили щото много хора спазват ограничението като има камера
Мен ме спряха с 61км/ч. при ограничение от 50, написаха ми фиш - това преди 5 години и не с фиата
Карах едва ли не по инерция на пета. Както и да е - камери и актове са нужни, а на скоростни отсечки - легнали полицаи през 50метра.
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар