Здравейте колеги, оня ден прекия ми ръководител е говорил с управителя на фирмата да ми вдигне заплатата. Управителя се съгласи след разговор с мен, но от няколко дена започва да ме товари с неща които не са ми познати. Завършил съм Финанси, а сега понеже ми вдига заплатата(още не е) ме кара да отговарям за строително-ремонтна дейсност в фирмата
и куп други чужди за мен неща. Утре трябва да наблюдавам строителството и да съставям протокол на който да се разпиша.
Това няма да го направя!!! Преди това в разговор с управителя, същия ми каза" Ако не си доволен ще ти подпиша докумнентите за освобождаване", каза го на майтап вероятно но не подозира аз какво ще направя. Та реших да напусна и ще му припомня думите, да ми попише документите веднага(да видим дали сега ще е толквоа сигурен в думите си). Прекия ме видя, че се ядосах и ме пусна в отпуска, за да се успокоя
Та кой в случая трябва да ми подпише молбата за напускане, прекия ръковдител или управителя.Вероятно този е управителя, но какво да правя с прекия или и той трябва да подпише преди това?п.с.Сега очаквам да ми вдигнат заплатата двойно и ако не поддам да ме изхвърлят от фирмата!

Коментар