Така като гледам мненията си мисля, че ситуацията може да се обобщи много кратко:"А Цв. Цв. доволно потрива ръце"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирането на лукойл
Collapse
X
-
Не Стивън, но в момента на пангара са Дянков, Трайков, Танов и съда. Можеш ли да се досетиш какво е общото между тях?steven написа:Да, Lane Staley, много по-вероятно е да има конспирация в конспирацията в конспирацията в конспирацията...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Монополиста си е монополист -Лукойл
Ми нещо май защитават някви идеи ама нещо не са обмислени и на място Сега убаво че са решили че трябва да сложат уреди ама нали от фирмата казват че технически е не възможно за по малко от година и половина да се сложи на всикчи места уреди можело е да се отложи момента за спиране така излиза че хората от Митниците правят мушенгии и никой не им вярва на отчетие за горивото
Коментар
-
Абсолютно вярно! В решението са повлияли и обстоятелствата, че има сключени договори за доставка на дизелово гориво с "Холдинг БДЖ" ЕАД и "Столичен транспорт" ЕАД. Представено е и писмо от "Бългериан Авиейшън Груп", според което не съществуват алтернативни източници за доставка на авиационни горива.Тва съд ли е, или какво? Имало договор за доставка на нафта на БДЖ и на самолетите. Еми който си има договор - да си го изпълнява бе!!! Аз като изтегля кредити за апартамент и кола, като тръгнат да ме уволняват - на шефа не му дреме че имам кредити, за да ме върне на работа, нито на банката и дреме, че съм уволнен, за да ми вземе апартамента. Ама на Съда му влияе това, че подсъдимият имал договор с трети лица и няма да може да ги изпълнява?!? БДЖ и БАГ да си заведат дела срещу Лукойл, за неизпълнение, и да се спасяват! Пълни циркаджии!!! ПЪЛНИ!steven написа:Сега изложените мотиви нямат нищо общо с правото, а са изцяло икономически. Съдът за пореден път прави всички на глупаци.
Коментар
-
Orcinus
Интересно - най-важната и досега винаги отричала, че е де факто монополист на пазара компания, се оказа наистина такава. Което се знаеше. Как, аджеба, тогава точно тази компания, се оказва губеща. При това сериозно губеща десетки и стотици милиони на година. Как стават тия врътки без да си "помилван" по дефолт...И как "Съда" прееб@ държавата, нещо не ми е ясна картинката...Щото вЕрно точно това се случи. И ми беше много смешно, как "уважаваната" медия Дарик първо написа, че съдът е спрял решението на Агенция Митници, след което много фино, ама много фино, написа, ПРОМЕНЯЙКИ ЗАГЛАВИЕТО, че съдът е спрял, цитирам, "решенията на Ваньо Танов". Ваньо Танов, уважаеми смешковци от Дарик, не взима еднолично решенията си в качеството си на частно лице или друго такова, той ПРЕДСТАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА в този казус. Смехория, Абсурдистан...ogi28b написа:Абсолютно вярно! В решението са повлияли и обстоятелствата, че има сключени договори за доставка на дизелово гориво с "Холдинг БДЖ" ЕАД и "Столичен транспорт" ЕАД. Представено е и писмо от "Бългериан Авиейшън Груп", според което не съществуват алтернативни източници за доставка на авиационни горива.Тва съд ли е, или какво? Имало договор за доставка на нафта на БДЖ и на самолетите. Еми който си има договор - да си го изпълнява бе!!! Аз като изтегля кредити за апартамент и кола, като тръгнат да ме уволняват - на шефа не му дреме че имам кредити, за да ме върне на работа, нито на банката и дреме, че съм уволнен, за да ми вземе апартамента. Ама на Съда му влияе това, че подсъдимият имал договор с трети лица и няма да може да ги изпълнява?!? БДЖ и БАГ да си заведат дела срещу Лукойл, за неизпълнение, и да се спасяват! Пълни циркаджии!!! ПЪЛНИ!steven написа:Сега изложените мотиви нямат нищо общо с правото, а са изцяло икономически. Съдът за пореден път прави всички на глупаци.
Коментар
-
Всичко бе един фарс, чудото все пак трая три дни.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Нали!? А уж си назначиха послушен председател на ВАС... :D Дали да не чакаме скоро кадрови промени и там!?Orcinus написа:И как "Съда" прееб@ държавата, нещо не ми е ясна картинката...Щото вЕрно точно това се случи...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
"Лукойл" призна за високи монополни цени на горивата в Русия
Добре че при нас не са монополисти.
Коментар
Реклама
Collapse

Съжалявах, че нямам свободно време да чета форума...но от този момент, май вече съм благодарен за това...защото политико-икономически форуми дал Господ, но нали всеки в БГ разбира от политика, футбол, коли, жени и най-вече от право...сори 
Коментар