Orcinus написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вот на недоверие към правителството на ГЕРБ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е, как тогава видя колко са гласовете - преди "вота" е невъзможно?Аз подкрепям това правителство, защото Станишев е злобен комунист, който назидателно обясняваше на народа колко е добре, когато е зле, а раздаде на избрани милиарди като коледни подаръци. Харчейки народните пари, смръщено обясняваше колко е "отговорно" да тънем в мизерия и корупция. Станишев искаше да прилича на Доган, но християните нямат тази йерархична нагласа към "патрона". При мюсюлманите йерархията е на голяма почит - в семейството, в политиката, в бизнеса. Бойко /колко други премиери сте назовавали с малките им имена/ е човек "от народа", а не лустросан син на някой "партиец", отгледан с "корекомски" глезотии в палати още от татово време, изучен в чужбина. "Младите социалисти" са закърмени с идеята, че са богоизбрани и че са над "простия" народ. Да, ама народа прогледна, а и "червените бабички" по естествен път намаляват.
-
Orcinus
Коментар
-
Аз ли трябва да предлагам алтернатива на това некадърно правителство, ами дори комсомолеца Станишев ги "чуваше" повече нещата от пожарникаря/каратист.п.с. аз съм тъмно син по убеждения да не се тълкува грешно изказването ми.nai7 написа:И ти кво предлагаш?Пак за тях ще гласувам.batproho написа:
Гледам и не вярвам на очите!Резултатите в анкетата напълно осмислят положението в което сме (или поне повечето от нас).Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Партии
към втория -третия мандат ТЕ ще се оправят, колега, заедно с роднините, децата, и внуците.nikolovvd написа:Някой по два три пъти, други дърпат конците зад кулисите в 4-5 правителства. Затова сме на тоя хал. Чак към края на втория или началото на третия мандат на ГЕРБ ще се оправим.kluchar написа:почти всички партии са били на власт и все повече затъваме
Коментар
-
Даже и върлите Костовисти като гледаха тая сутрин по БТВ интервюто на бати Бойко подвиха крака , свиха опашка и на глас признаха че друга алтернатива освен Бойко няма и както изглежда още десетина години едва ли ще има . Тъй че да се запрятаме на работа ,работа и пак работа . :D А гърците нещо май хептен нагазиха в лука
Коментар
-
Обаче човека СерГЕЙ Станишев, роден извън България, не е изкарал и един ден казарма, без нито един ден трудов стаж като нормалните хора, да ми казва кое е правилно и кое не, няма да го бъде. Един мъж, който не е можал да си намери жена овреме не ми го хвали. Ерген да се ожени за разведена жена с деца, само и само да не го подиграват, че е обратен, какво ти говори? Не е ли това PR за изтривана на неправилният имидж? Колко от вас знаят, че отиваше на работа в 10 и си тръгваше след 15 часа? Особено много ме дразни, когато заговори за финансии и говори пълни лъжи и глупости. Щом неикономистите взеха да разбират от финансии, защо инженерите не вземат да станат лекари и стоматолози?В Понеделник слушайте какви глупости ще ръсят Михов и Петков. А къде бяха 4 години, когато гърмяха взривове всяка седмица, отвличаха хора всеки месец, рязаха уши, пръсти, ръце. А някой от тях ще каже ли колко човека (жени, деца, ученици, студенти) бяха бити от полицията. Румен Петков си пиеше кафето с братя Галеви. Нали така?Няма начин да няма начин!

Коментар
-
Бати Бойко даже каза сутринта че субсидията която са получили от напусналите депутати на Сидеров и отишли към ГЕРБ над ЕДИН милион лева е преведена във фонда за лекуване на деца. Също наредил на Цветанов повече лев дарение да не приема от когото и да е било . Вземали са дарения защото това е било практика в последните 15-20 години . И при Станишев полицията също е получавала дарения.Каквото и да си говорим човека гаси пожари които тлеят и се разгарят постоянно в държавата ни .А и това му е и специалноста
Тъй ,че подпалвачите на нови пожари нека си имат едно на ум. :D
Коментар
-
Сега пък хитър съм бил. Нека гласуват, мислейки за какво точно всъщност гласуват. Гласуването не е като онова.......Това правителство направи много генерални издънки. Не зная точно какво подкрепяш.Само не разбрах, защо не гласуваш, страх те е да не сбъркаш ли?Orcinus написа:Kaкво да ти кажа като е видимо, че анкетата освен излишна, е и подвеждаща с това "за" (ама било "против") и "против" (ама било "за"). Викаш не си го направил нарочно, а
Колегата "коцев" е проГЕРБ настроен, обаче е гласувал със "ЗА", както сам го е написал, т.е. излиза, че е ПРОТИВ правителството. Преди него друг колега е написал "чак сега видях, че съм гласувал с "за" в анкетата с подсъзнателното, че съм "за" правителството... "Това са само последните двама, които са и писали в темата. А от 70 гласували и толкова малко писали в темата колко ли са се усетили
Хитър си като лисица, защото веднага можеш да кажеш, "ама то си е написано, да четат"... :DАз не съм гласувал, защото анкетата ти не ми харесва, иначе подкрепям правителството и съм против да ги свалят точно в момента и изобщо до края на мандата им, освен ако не направят някаква генерална издънка.Дори да ги наречем "по-малкото зло", пак ми се струва, че просто в момента нямат алтернатива.
В политиката винаги има алтернатива..................първата задача на слабите политиците е да те убедят, че няма такава. Това е като да те убеждават разни слабаци, че еди къде си се влиза само с връзки, демек - няма смисъл да се пробваш......
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA: Всички правителства в света правят генерални издънки
Или може би виждаш чуждите правителства в твърде розова светлина. Разбира се, че винаги има алтернатива, но аз тази алтернатива не я искам. Истината е, че животът на всеки един от нас зависи изцяло от нас самите, а партията вече я няма да мисли вместо нас и да ни поднася нещо на тепсия. Мисля, че това правителство е най-доброто до момента, главно заради факта, че за нещата се говори, а те не се крията и не се поднася а хората само хубавата страна на монетата.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Не съм споменал нищо за чужди правителства. Изненадан съм малко от позицията, която заемаш. За кое точно се говори, за ниската събираемост на държавните вземания, за спадът в инвестициите, за тоталния провал в съдебната реформа, за невъзможността да се вземе конкретно решение за АЕЦ Белене, за невъзможността да се овладее контрабандата с цигари, скочила тройно за две години, за мега провалът в здравната реформа, изразяващ се в тотална липса на визия и реформи, ГЛУПОСТИ. В това правителство има само няколко кадърни министри и те нямат нищо общо с ГЕРБele написа:SUS SCROFA: Всички правителства в света правят генерални издънки
Или може би виждаш чуждите правителства в твърде розова светлина. Разбира се, че винаги има алтернатива, но аз тази алтернатива не я искам. Истината е, че животът на всеки един от нас зависи изцяло от нас самите, а партията вече я няма да мисли вместо нас и да ни поднася нещо на тепсия. Мисля, че това правителство е най-доброто до момента, главно заради факта, че за нещата се говори, а те не се крията и не се поднася а хората само хубавата страна на монетата.
))).Животът ни все по-малко зависи от нас самите. Дали ще бъда физически или икономически роб е все тая. На хората се поднася само рязане на ленти, при това на неща започнати от преди 5 години, или на такива, които са далеч от реализация, като автомагистрала Хемус. Ти наистина ли приемаш сериозно целият този цирк, с това откриване на всичко от ББ.............Стига бе
)))))).Единственото нещо, което могат да правят добре ББ и ЦЦ са показни арести, но и там действат зле, бързане, бързане, без да се изчака да се съберат достатъчно доказателства. Тотална смешка...........и те самите си го знаят. А това за партията, която я няма да мисли за нас вече е тотално остаряло клише, всички ние пряко зависим от управляващите, особено в една млада демокрация, каквато имаме в БГ. Гърците и след кризата пак ще живеят по-добре от нас, ама ние нали се спасихме от гръцкия модел
)))))). Егати смешната работа.................
Коментар
-
В голяма грешка си, ако мислиш, че зависим от правителството!Просто някой хора са свикнали да им казват какво да правят, да им осигуряват работа, на кратко - друг да мисли вместо тях и съответно друг да носи отговорността за всичките им проблеми, а те само да се жалват. Отдавна Контитуцията е променена и в член първи не се предвижда ръководната роля на партията. Ние сме свободни хора и имаме право на избор - какво и къде да работим, къде и как да почиваме. Въобще както настоящето, така и бъдещето е в наши ръце, защото "проблемът на давещите се е в ръцете на самите давещи се".Между впрочем познавам човек, който от както го познавам все се оплаква, че няма пари, че е закъсал и т.н. Обаче преди няколко седмици си купи апартамент и го плати кеш! И така докато ги съжаляваме "бедните" и им слушаме риданията ще ни купят и продадат без да се усетим.Няма начин да няма начин!

Коментар
-
Orcinus
Аааа, аз като ти разправях, че си платена пионка и почна да пишеш от немай къде по никое време след регистрацията ти - ти рече - нееее, не било вярно.SUS SCROFA написа:В това правителство има само няколко кадърни министри и те нямат нищо общо с ГЕРБ
))).:
Я да ти подам един цитат от един друг форум, колегата е EMPEROR, за да не присвоявам чужди мнения:"Политиците са просто лобисти, интересни са икономически активните субекти зад тях. След смяна на властта, паричните потоци, които са в управленския ресор на държавния апарат, просто се пренасочват към новите "звезди", които в повечето случаи са субекти, заложили на верния кон... както винаги. И често са били титуляри и са стояли и зад предната власт, нищо че на хартия двете партии били противници. Няма значение тройна или петорна коалиция, СДС или гербаджии, тези в сянка определят курса "Айде сега ми отговори - зад твоето антиГЕРБ настроение кой стои?
Коментар
-
Страхотен си! Това за платената пионка ще го преглътна, независимо, че е ужасно ниЗка изцепка оттвоя страна. Виж сега Гладиаторче, това, че ти четеш и вилнееш единствено в този автомобилен форум, не означава, че всички сме така. Аз пиша от 7-8 години. Питай колегите от форума на алфа, там имам вечен БАН. Профа знаеOrcinus написа:Аааа, аз като ти разправях, че си платена пионка Айде сега ми отговори - зад твоето антиГЕРБ настроение кой стои?SUS SCROFA написа:В това правителство има само няколко кадърни министри и те нямат нищо общо с ГЕРБ
))).:
)))))))) Tам бях обвиняван и заклеймен за друго. Няма как да седя тук пет-шест месеца и да се правя на начинаещ
))))))Това пасажче, което си лепнал е вярно, но само донякъде, да не говорим, че е написано излишно сложно. Доган го каза много по просто........Само, че в България, политиците са на върха на пирамидата, Гладиаторче, те идват на власт и тогава създават своите икономически субекти, с които точат, а не обратното. Това е нашата действителност. Идват на власт и се започва голямото регистриране на ООД, ЕТ и т.н. Интересно кой ли кретен би си давал парите, за да пише някой във автомобилен форум за политика.
)))))))))А и определено щях да се насоча към форума на опел или WV (VW)
)))))))))))))
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар