ми не мога да не се оплача,днеска ми се случиха толкова много беди,че нямам думи направо...
започвам от сутринта:ставам в 5 часа,с доброто намерение да отида до КАТ и да си сменя номерата на Уно-то...в 6 съм там,опашката започва малко след цариградкото-от НСС(национална следственна служба),там се нареждам и аз!викам бързо ше мина,слушам си музичка,времето тече....добре че имаше разни весели "колеги по неволя" да убиваме времето
та колоната си се точеше бавно,и към обяд бях вече пред сградата на КАТ,и.....адът започна!адска жега,няма къде да се изпикаш,гледаш как на входа преди каналите,гъзари с X5-ци бутат нещо на ушака,и влизат,а аз съм се редил цял ден...
както и да е,дойде и моя ред към 4,влизам,отварям капака,и се оказва,че тоя не може да намери номера на рамата
а в интерес на истината и аз съм го търсил и май верно го нема
е,изхвърли ме,и цялото чакане било залудо,вика "намери си у вас номера къде е,и ела направо отзад,без да се редиш направо за смяна" е добре,ма къде да го търся
но това не е края на прекрасния ден....на връщане,на Сточна гара,пред мене ЖЕНА реши да набие резки спирачки,щото нещо се уплашила от неква линейка....и аз в нея с 50-60км/ч......това вече беше върха,не стига че съм виновен,а на скапания и Опел нищо му нямаше,а на мене ми замина решетката,бронята,левия фар,мигач,и за капак....радиатора....удара беше толкова силен,че задната седалка ми падна напред,и тубада се беше изтъркаляла в краката на задните пътници
а най,лошото е,че няма да имам време да оправя всичко по предницата до крайния срок за номерата....е на това ако не му казвате ш****н ден,незнам на какво

Коментар