Приятелю, подвеждаш човека. Това са отводнителни канали. Би трябвало той да ги има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с конденз през зимата!
Collapse
X
-
Но минават през профила и така неговите кухини на са херметически затворени. Така се намалява изолацията, но и се изравняват температурите и намалява конденза. Това ми го е обяснил приятел, който прави дограма - може и да не е така не съм специалист. Факт е обаче, че при мен няма конденз - в стаите се суши прането, готви се и т.н.Ichkin написа:Приятелю, подвеждаш човека. Това са отводнителни канали. Би трябвало той да ги има.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
На теб проблема ти е на първо място газовата печка.След това, както казваш, че конденза ти е само по дограмата, но не и по стената - то проблемът ти НЕ Е в изолацията, а именно в дограмата.Стъклата ти са прекалено студени и затова по тях кондензира влагата от въздуха в стаята.Има много съвременни (и съответно много скъпи) решения на проблема ти, но поради това в скобите изобщо няма да ги коментираме.Няма евтино решение по принцип.Аз бих ти препоръчал като най-евтин вариант да монтираш още едно стъкло, отвън на стъклопакета. Всичко останало е по-скъпо.Всички тия отвори, които ти предлагат, само обезсмислят поставянето на модерна дограма...да беше си стоял с дървената дограма...ThE_PuNiSHeR написа:Така... най-накрая изчистихме и сядам да пиша. Такива отвори си има, напреди гледах не са кръгли, а продълговати. Явно не вършат работа. За мен проблема е в стъклопакета или вътрешната изолация.
Коментар
-
ЕЙ, Батман...ши дода!!!
Плюса на новите дограми е, че изолират много по-добре от гледна точка на инфилтрацията на студен външен въздух, както и има няколко херметично затворени камери, които да изолират чрез въздушен слой топлопреминаването. Вие като я надупчите с няколко отвора за "вентилация" - ква стана тя?!?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар